Другарска љубов меѓу машко и женско... има или слабо?

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
Па не,ја баш тоа го кажав...ако сте толку добри дргари.... нели, најдобри...еднаш у денот ке се видите...па полека полека без разлика дали има она или тој дечко/девојка ако постојат симпатии на крај нешто ке биде или искрена љубов или ништо.
Затоа што некогаш(обавезно како и во секоја нормална врска) ке се појави некоја препрека, караница без разлика што (без разлика од која страна) и ти/таа со оглед на тоа дека има/ш симпатии према тебе/неа ке те/ја теши/ш и ке ти/и казува/ш разни работи како ти/таа тоа не го заслужува/ш и.т.н. и на крај...вие сами предвидете го крајот...

СЕПАК... ОВА Е САМО МОЕ МИСЛЕЊЕ :)
твое ама ме блокира:pos2:
штознам не мислам дека ако е најверна другарка дека треба да се гледаш секој ден,јас речиси на месец дена се гледаме а се слусаме скоро секој ден:toe:
и така за кого како:smir:
 
Член од
11 јуни 2008
Мислења
32
Поени од реакции
2
Хехехе па искрено ја ......незнам....и ја сум имал ситуација кога секој ден се гледам со најдобра другарка и после она фаќа дечко од онака, и афтоматски ја и она веќе не се гледаме толку често не се слушаме ич....и ја според тоа можам да кажам афтоматски дека она веќе не ми е најдобра другарка....се гледаме 1-2 месечно ...као немала време а у....и тоа е тоа...според ова ...ја искрено не верувам дека би можел да имам најдобра другарка а да не ја гледам барем 2-3 пати неделно... ја сепак сакам визуелен контакт:uvo: неможам да одржам другарство преку телефон или нет...:toe:
 

a_n_a

...TotAllY n LovE...
Член од
9 мај 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
да да постои чисто другарство ако другарот е педер,
инаку да има пријателство блиско со секојдневно гледање и слични работи јас мислам дека нема шанси без никакви чувства да е сето тоа...привлечност сигурно дека има и кога тогаш тоа ќе излезе на површина...самата блискост ќе си го донесе тоа
 
Член од
20 мај 2008
Мислења
130
Поени од реакции
54
Незнам јас лично секогаш кога се спријателувам со девојка, го правам со мисла да ја легнам еден ден. Спријателувањето настанува бидејќи таа има некој дечко, зафатена е значи, иначе воопшто нема да се мавтам со пријателската фаза, веднаш ќе ја легнам.каде е проблемот тука? Кога ќе и станеш пријател, активно работиш на уништување на нејзината врска. И тоа е убаво. Нема бе што таму некој сељак да ја има таа девојка за себе и јас да бидам оставен настрана, и да немам можност да ја имам. Јас ако ми се допадне, ќе направам се да ја легнам. И тука нема правила, нема морал. кој умее подобро тој ќе ја има.

Мислам ај замислете се сите. Ова е важно. Девојката е со некој дечко. И ти вика неможам со него сум. што ќе направите? Ќе се повлечете или ќе нападнете? Сетете се дека нејзиниот дечко не се разликува во ништо од вас, едноставно попрв стигнал до неа.. кој го ебе бе,,:)
On topic: Mozebi, no ne poznavam licno takov primer. Porano ili podocna doagalo do pojavuvanje na cuvstva od poveke pricini: nekoj od niv nema decko/devojka podolgo vreme pa se pocesto mislis na drugiot; Imale prethodni razocaruvanja na toj plan pa mislat deka ova e pravilniot cekor, ili od najednostavnata pricina: site sakame partnerot da ni bide i prijatel, pokraj seksualen partner = prijatelot veke go imame i nesvesno pocnuvame da razvivame i drug tip na cuvstva kon drugiot.
Ako ona SAKA da prai nesto so tebe, ama se cuvstvuva obvrzana zatoa sto sum i (na primer) jas decko, zaradi vina ili bilo sto, ondak neka krsi glava ne mi treba. Ako i se javuva zelba da napravi nesto so drug, toa e neizbezno, ali i ako mu kazuva nego eksplicitno deka ne moze zaradi mene, togas cao prijatno
 

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
On topic: Mozebi,...........
Еј ми го ископа постов од пред 3 години. Ги читам сега и другите коментари.
Убави времиња беа, имаше и саглам луѓе, не беше инфестирана Кајгана од надркани пубертетлии.
За секс седнале да зборат, години 15. Искусните. Дали мочала или свршувала, хајлајт на денот.:)
 
Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Postoi drugarstvo pomegu masko i zensko....iam najdobar drugar veke 4 godini i nikogas ne sum go poglednala kako decko nitu on mene kako potencijalna devojka ...
 
Член од
17 јануари 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Не верувам...али има искључоци...мене тој шо ми беше најбољи другар ја се заљубив у него...и уште го сакам...:nesum:
 

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јас глава давам дека има другарска љубов меѓу машко и женско.

Мислам, од сите луѓе кои ги знаете, ваљда наоѓате некој од спротивен пол кој не ви е сексуално привлечен. Ваљда не ви се свиѓаат сите?

Мене сите вистински блиски другари ми биле и ми се машки. И нит ми се свиѓаат, ниту планирам у иднина да легнам со нив.

Стварно неам што посебно да разглабам на темава. Едноставно имам многу машки кои ми се само и единствено другари и верувам во тоа дека е можно и постои такво другарство.
 

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Колку и да опирам... не можем а да не сакам да ја легнем најдобрата другарка... :kesa:
 
Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Имав добра другарка.хмм.Ама не знам дали можам да ја сметам.Оти размислувам исто како Шорти.
Колку и да опирам... не можем а да не сакам да ја легнем најдобрата другарка... :kesa:
 

Dadence

sweet devil
Член од
3 февруари 2007
Мислења
390
Поени од реакции
2
Има доколку успееш да ја иконтролираш, во спротивно отишло другарството во неповрат...
 
Член од
23 март 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Mммм..Имам најдобар другар веќе 5 години ..Никогаш до сеа не сум имала нешо повеќе со него а не сум ни се осеќала така..Добро имаше еден мал период се дешаваа некои ствари меѓу нас алиии брзо помина и сега пак е се само другарски:)
 

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.508
Поени од реакции
2.646
Во темата и е одговорот има другарска љубов али слабо :) бидејќи тешко е да се најдат машко и женско и ниеден од нив во текот на другарството да не помисли на нешто повеќе али зборам за блиско другарство.Или женската ке има нечисти мисли ако не е женската машкото како и да е тука веќе другарството станува нешто повеќе и тоа што било порано веќе се губи.Мое мислење.
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Гарантирам и цврсто стојам на ставот дека има другарство меѓу машко и женско и тоа другарство знае да биде поцврсто од истополовите другарства.
Некогаш човек може да биде во заблуда, да мисли дека чувствува нешто повеќе, а всушност тоа е само мешавина од почит и другарска љубов.
Понекогаш се случува другарствата да прераснат во нешто повеќе, да, тоа е точно и е факт, ама не значи дека во сите случаеви е така и дека заради тоа не постои другарство меѓу машко и женско.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom