Ниедна девојка не би станала другарка со некого доколку во нејзините очи тој се рефлектира како "ружен сељак". Истото важи и кај мажите. А се што не е вака и раѓа некоја взаемна блискост во некој "нов момент" ќе фрли искра ко иницијална каписла
Незнам јас лично секогаш кога се спријателувам со девојка, го правам со мисла да ја легнам еден ден. Спријателувањето настанува бидејќи таа има некој дечко, зафатена е значи, иначе воопшто нема да се мавтам со пријателската фаза, веднаш ќе ја легнам.каде е проблемот тука? Кога ќе и станеш пријател, активно работиш на уништување на нејзината врска. И тоа е убаво. Нема бе што таму некој сељак да ја има таа девојка за себе и јас да бидам оставен настрана, и да немам можност да ја имам. Јас ако ми се допадне, ќе направам се да ја легнам. И тука нема правила, нема морал. кој умее подобро тој ќе ја има.
Мислам ај замислете се сите. Ова е важно. Девојката е со некој дечко. И ти вика неможам со него сум. што ќе направите? Ќе се повлечете или ќе нападнете? Сетете се дека нејзиниот дечко не се разликува во ништо од вас, едноставно попрв стигнал до неа.. кој го ебе бе,,