Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
многу тивко нешо овде ми е.
дајте некои апдејти за трансфериве...
гивен е тука, илори е договорен, само да видиме до кај е работава со саксово и торес/мојсие :D

И Сак(с)о е договорен веќе, сеа глеам Јунајтед и Арсенал биле заинтересирани за Алонсо, ако е достапен, зошто да не го вратиме? :D

многу тивко нешо овде ми е.
дајте некои апдејти за трансфериве...
гивен е тука, илори е договорен, само да видиме до кај е работава со саксово и торес/мојсие :D

Сите се договорени.... со тоа што утре најверојатно на трибините ќе биде Мозес!
--- надополнето: 31 август 2013 во 14:22 ---
И Сак(с)о е договорен веќе, сеа глеам Јунајтед и Арсенал биле заинтересирани за Алонсо, ако е достапен, зошто да не го вратиме? :D

Веќе имаше одговор на ова прашање од РОџерс.... мислам дека го постиравме и тука.
Не одговара на нашата трансфер политика....не одговара ниту на нашата тактичка поставеност.
Таков му беше одговорот.

Така мислам и јас .... за разлика.... ако веќе се согласува да има редуцирање на плата да му се понуди ротација со Капетанот.
Единствено тој може да го замени неговото присутство на теренот.....во технички смисол....

Знам шо кажа Роџерс, само убо е да замислиш како би било да се врати, така? :)

fd42ba4e-1e3c-4b65-a950-79b6b159c012.jpg

Guess who? :)

Читам Бен Смит или незнам кој новинар напишал дека 5 засилувања ќе имаме до крај -
Сако,Илори,Гивен,Мозес .. и еден играч кој никој не знае кој ќе биде..

по мое можда Јармоленко.

Иначе најдобри трансфери летово напраивме во одбранава,Туре и Сако чамуги двајцата има да газат:)

Ја прочитав дека ќе бидат 4 засилувања. Енивеј, има подобрување во трансферите во однос на претходните трансфер периоди, во однос на лоцирање на можни мети, ама реализирањето на трансферите е уште проблем. Мислам, уште не ми се верува дека играч го избра Тотенхем пред Ливерпул како сакана дестинација.

За утре, одиме на победа, така? :)

Wow од моите очекувања претходно мислев дека само еден дефанзивец и еден офанзивец ќе земат. Овие Сако, Иљори и Мозес. Задоволително според мене, али сепак сметам дека треба уште една офанзивна опција. Јармоленко нели :)

Wow од моите очекувања претходно мислев дека само еден дефанзивец и еден офанзивец ќе земат. Овие Сако, Иљори и Мозес. Задоволително според мене, али сепак сметам дека треба уште една офанзивна опција. Јармоленко нели :)
јас сум слободен играч... :)
плус за ефтини пари ќе играм за Ливерпул. појче од срце него за заработка...

јас сум слободен играч... :)
плус за ефтини пари ќе играм за Ливерпул. појче од срце него за заработка...
Абе и ја исто, али ако ја потпишам клубот у втора лига ќе падне :D

Абе и ја исто, али ако ја потпишам клубот у втора лига ќе падне :D

Нема да падне, јас сум сигурен дека сите тука сме подобри од Спиринг, а тој едно врме играше прва постава.

Нема да падне, јас сум сигурен дека сите тука сме подобри од Спиринг, а тој едно врме играше прва постава.
Ја сум тука негде со Кончески, треба да се решиме на Викторија :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom