Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Гледам за Андервилд понудиле 5.5м евра а овие го пуштиле у Атлетико за 7м евра:facepalm:
Илори е 6м фунти.. исто пара..да не ти се верува..

Мозес тапа трансфер,Сако ако дојде ќе биде премија..на него највише му се радувам..

наводно (пишува на интернетот трачарски)
- Илори договорен
- Гивен договорен
- Сако договорен
- Мозес ке бил договорен до понеделник

Еј кој може обавезно нека дојде у Ајриш зошто не знам кога ќе имам пак можност да дојдам да ве видам што луѓе сте. Ќе имам неколку часа и мобилен за помош да го најдам Ајриш ама ќе се појавам таму без гајле. :D

http://www.youtube.com/watch?v=YEfidmtbqIc

Никогаш го немам гледано Илори, ама од видеово се гледа дека е Агер тип на играч. Висок, подвижен, играч со топка, не ги исфрла топките непотребно и панично, затоа на 20 години вреди 8 милиони (слично како Агер), само секако дека ќе му треба период на адаптација, ама се гледа во него има голем потенцијал.

Гивен како Гивен, малку во години ама пред 4-5 години беше еден од најдобрите голмани во лигата, чуда правеше во Њукасл, ако потпишиме со него, сигурно тоа ќе значи заминување на Џонс.

Сако нема да го коментирам, ама по се изгледа се работи за класична црнчуга :D. Брз, корпулентен, бескомпромисен.

И конечно Мозес, голема брзина и енергија по теренот, добар дриблер, еве и Челзијашиве ми велат дека имало интелегенција во него, мада според мене таа не му е јака страна. Ако ги купиме сите овие 4ца, тогаш неможиме а да не бидиме задоволни од преодниов рок (со исклучок на тоа што би требало да се земи некој поскап офанзивец, ама и тоа секогаш незначи успех, ако го купиме Мозес, заслужува шанса), и ова најверојатно ќе значи дека Шкртел и Џонс ќе бидат продадени.

Да не одев у среда у недела секако ќе дојдев. Вака не ми се исплаќа. Ептен пари ќе ми требаат а нема од каде да земам веќе :icon_lol:

Овој Илори или како и да е на менаџер станува ептен јак. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom