Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Леле сега налетувам на сликава, ова е претерано, можел да му ја еби уште непочнатата кариера на Геце. :(
Се надевам нема да има последици. И Мурињо за ова викал дека не било за жолт??? Дај ти се молам, за директен црвен е.
6pwv.jpg

Само сега сите здрави да се вратат од репрезентации... Некои ич да не одат најдобро...

Не знам од каде ја извади оваа форма Рибери во последната година. 5 сезони играше на солидно ама исто ниво и сега експлодираше. Кога ќе ми текне која багра беше во Франција па и правеше штрајк на светско.

П. С заслужен трофеј за да видат дури и слепите кој е плачко а кој господин

So mislis ti da bese Valdes ili Abiati na golot na Chelsea so kolku komada ke se vratese Chelsea nazad vo London , igrata bese takva zatoa sto igravme bez dvajcata najdobri vo sredina a toa se Schweini i 50 % Martinez .... vo eden moment si rekov posle retardiraniot start vrz Martinez , poarno da izgubime vo posranovo finale odkolku Martinez da ja obnovi povredata , a inaku sega znaes kakvo e cuvstvoto da se gubi na penali .

Sine nemojs taka da zborvis be... ne e 100% kriv igracot. Murinjo gi terat da igret takov grub fudbal i so odenje na igrac a ne na topka ( znaese murinjo deka samo toj e ostanat asolen i na nego-martinez-gi nazhari kucinjata. ama pep znaese kakov e murinjo i zato ne go pusti od prva minuta da igrat :D )

Не знам од каде ја извади оваа форма Рибери во последната година. 5 сезони играше на солидно ама исто ниво и сега експлодираше. Кога ќе ми текне која багра беше во Франција па и правеше штрајк на светско.

П. С заслужен трофеј за да видат дури и слепите кој е плачко а кој господин

So Ottl i Pranjic ne mozes da prikazes vakva igra realno.Timot e tolku jak sto site igraat jako,motivacijata neizbezna e pred sekoj natprevar.Vo minatoto ne bese toa slucaj.

Ribery prerasna vo bog i batina,ke go bide za tutor i sirenje harmonija vo timot. :-)

Ne znam so kogo igrame naredna vo BuLi ama ako treba da krene masinata,sega e momentot i ocekuvam petarda na Allianz.
(Hanover bile,sto znaci protivnik po merka,no ima dosta vreme do togas :-) )

Еј браво за Тимошчук, се гледа дека е вистински фан на Баерн уште од дете.
Оној Рамирес да нема земја... Геце спаси г'з
И оној клошарот Торес репрезентативен колега ќе сјебеше пред квалификации...

Да не кобам, ама мислам дека Нојер ќе го помине Кан и ќе замине во легендите. Светски голман број 1 дефинитивно.
Рибери ЦАРИШТЕ

Пеп!!!
Опрај се со некои глупи позиции!!! Аман веќе!!!

SUPA BAYERN SUPA BAYERN E OLE
SUPA BAYERN SUPA BAYERN E OLE

1238199_10201319249795774_1414845713_n.jpg

Не знам за вас, ама јас немам срце за вакви утакмици. Буквално се испотив дури гледав.
Мартинез без да е комплетно фит, влезе и покажа кој е кој и зошто треба да стартува во единаесетте и покрај тоа што по неколку минути имаше старт врз него, се врати на терен куцајќи и даде се од себе.
Забелешка ми е и ме чуди тоа што на средина и во последната третина се прави солиден pressing, а пред гол се форсира stand off па така падна и вториот гол, Азар имаше и време и простор да шутне.
Покрај цела нервоза ова ме насмеа. Не го очекував. :icon_mrgr:

Ако нешто ме израдува вчера беше тоа што дефинитивно се виде дека мотивацијата, пожртвуваноста и желбата за игра е сеуште тука! Како се залетаа по неколку топки ко да нема утре.

Само да се средиме во одбрана... Бар вака нешто Пеп да постави:

------------Хави
-----Швајни--Кроос
Робен--------------Рибери

Пак се петорица ама со Мартинез имаш многу поголема стабилност...

Ако нешто ме израдува вчера беше тоа што дефинитивно се виде дека мотивацијата, пожртвуваноста и желбата за игра е сеуште тука! Како се залетаа по неколку топки ко да нема утре.

Само да се средиме во одбрана... Бар вака нешто Пеп да постави:

------------Хави
-----Швајни--Кроос
Робен--------------Рибери

Пак се петорица ама со Мартинез имаш многу поголема стабилност...

Верувам дека двајцата ќе ги игра штом се опорават. Едноставно добитна комбинација се кога играат заедно и треба да си луд да не ги играш. Само што досега де едниот де другиот повреден беа и затоа не заиграа.

Честитки за победата, ама не ми се допаѓа како Гвардиола го води клубот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom