Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ебате фубалот ако изгубат Баерн од ваков мршнички тим... Фрајбург имаат поубава игра од плавиве.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

:pos:

Maj 2012 и плус сега ова ако ја изгубите :pos: ама да Фрајбург поубава игра имаат ...

:pos:

Maj 2012 и плус сега ова ако ја изгубите :pos: ама да Фрајбург поубава игра имаат ...

Јбг игра си е игра... Каква ,таква си водат Челзи... Нервозен сум и затоа пишувам такви работи :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Честито победа во финалево. Сепак тие што после ќе се појават да го хејтаат Пеп (а знам дека ќе има) ќе бидат во право.
Со ваква игра и до Бундес тешко.

Во секој случај заслужена победа и честитки.

Честито победа во финалево. Сепак тие што после ќе се појават да го хејтаат Пеп (а знам дека ќе има) ќе бидат во право.
Со ваква игра и до Бундес тешко.

Во секој случај заслужена победа и честитки.

So mislis ti da bese Valdes ili Abiati na golot na Chelsea so kolku komada ke se vratese Chelsea nazad vo London , igrata bese takva zatoa sto igravme bez dvajcata najdobri vo sredina a toa se Schweini i 50 % Martinez .... vo eden moment si rekov posle retardiraniot start vrz Martinez , poarno da izgubime vo posranovo finale odkolku Martinez da ja obnovi povredata , a inaku sega znaes kakvo e cuvstvoto da se gubi na penali .

Se nadevam deka Pep ke prestane da go igra Lahm na DM koga za bekovska pozicija Lahm e najdobar momentalno vo svet bez konkurencija , posle vleguvanjeto na Martinez i toa poluspremen se vide razlikata koga se igra so asalen destruktivec .

I uste edno da kazam .

NEUUUUUUEEEEEEEERRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Се пресмеав од Жозе како крекаше на крај утрински гимнастики. Берам јаболка, берам јаболка. Е Мартинез коа даде гол зајдов. Браво, карма. За лани. Мартинез играчиште. Секоја чест, коа го свитка коленото викам готоо ама ѕвер. Рибери не праам муабет и остали. Крос трт мрт ама си го кажа и он своето. Честито и браво!
Е да и Ноер ! Хуих

Bravo sine! :vozbud:

37 udari a uste kolku dobri sansi ispostraa sto ne zavrsija so sut.Zabelezav dosta neubavi raboti,ama pobedava gi zaposedna! :vozbud:

Mourinho tipicno pederce!Ej za crveniot se bunese da mu ebam ustata!

I toa dupeto Torres so startot nad Martinez,reprezentativen kolega.Seljo.

Edno znam deka segsa Wolfart ke si ima mnogu rabota denovive :) ovie ko od nekoj kafez da bea pusteni i toa mavaa kaj najdat , malku im bese eden crven .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom