- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 4.974
- Поени од реакции
- 15.284
Да да ги помешав страните. Десно вртат 19 и 7 , а лево 24.Грешка си. 24 врти лево на раскрсницата, оди накај Тафталиџе.
Да да ги помешав страните. Десно вртат 19 и 7 , а лево 24.Грешка си. 24 врти лево на раскрсницата, оди накај Тафталиџе.
Isto kako vo spalna da mi e,a koga odmaraat voopsto ne go isklucuvaat motorot.
Nemam pricina da lazampa neli temata e slucki koj ve nerviraat...jas samo si kazav sto me nervira...i imam pravo na toa,kako i site drugi
![]()
Voopsto nema pricina ,nekoj da mi kaze da se iselam od kukata kaj sto sum rodena...POVTORUVAM,jas samo si kazav sto me nervira,a kaj mene ne gi gasat avtobusite za celo vreme dodeka odmaraatА ние другите што живееме на улиците каде што минуваат цело време автобусите, што да правиме? Смешен е приговорот, ако ти смета пресели се, живееме во голем и гласен град. Јас живеам блиску до последна 5ка во Ѓорче, и знам дека ноќно време ги гаснат кога ќе пристигнат и ги палат неколку минути пред да тргнат, освен во зима, кога не ги гаснат зашто стари автобуси се во прашање...
Денес си носев чадор и не ме наврна.
Али затоа, во стара 16ка ме истушира, поима неам од каде претече, џабе и да бараш од каде, од толку дупки нема пак да знаеш. Врв на денот.
И имам приметено конкретно за 16ката, овие крнтииве од стари бусчиња претежно ги пуштаат навечер, за викенд понекоја, а и за дождов имам приметено во последно време. Штом заврне, се знае дека со стара ќе си се возиш. Добро, не сакаат новите да се валкаат или што им е финтата?
У два навечер сакаш со пајтон да те земаат?![]()
Сакам бе, оти да не, специјално нека пратат по мене еден.
Навечер не значи конкретно два саат, мислев на тоа дека од кај 20-21 до колку возат се само старите.
Im smeta jadenje sladoled a ne im smeta ova.До пред некое време мислев дека се‘ сум видела во автобусиве, арно ама, возејќи се во 24ка, налетав на една хорорна глетка - двајца се дрогираа на тие седиштата до моторот што се, на крај.Комотно си извадија шприцевите, си ставија тоа ластиците, стегачи, и си тераа работа.
Автобусот не беше празен, имаше повеќе луѓе и беше сред бел ден, 2 часот на пладне.
Секако никој ништо не превзема, и шоферот беше известен, демек да викне полиција, ама се симнаа на зелено пазарче.
Ти презеде нешто?До пред некое време мислев дека се‘ сум видела во автобусиве, арно ама, возејќи се во 24ка, налетав на една хорорна глетка - двајца се дрогираа на тие седиштата до моторот што се, на крај.Комотно си извадија шприцевите, си ставија тоа ластиците, стегачи, и си тераа работа.
Автобусот не беше празен, имаше повеќе луѓе и беше сред бел ден, 2 часот на пладне.
Секако никој ништо не превзема, и шоферот беше известен, демек да викне полиција, ама се симнаа на зелено пазарче.
Со другарка ми само му кажавме на возачот да викне полиција.Ти презеде нешто?
A зошто вие не викнавте полиција ?Со другарка ми само му кажавме на возачот да викне полиција.
Зошто јас сум се качила во автобус за да стигнам од една дестинација до друга, а не да се борам со наркомани и да викам полиции.A зошто вие не викнавте полиција ?