ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Toj pozadi so maska :D
Kolku me nervira koga sedam i nekoj/a do mene na sediteto sto mu/i e zesko samo mi duva so ustata :mad:
Kakva smrdea :confused:

Sent from my Samsung Galaxy S3

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Секако веќе некој го има напишано ова, но не лошо пак да се спомне, колку е гадно чувството во ваша близина (во автобусите на ЈСП или кај нивните колеги) да биде ждригатор кој штотуку изел некаков сендвич.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Дали има некоја линија од аеродром до транспортен центар или до Рекорд?

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.921
Поени од реакции
11.298
Да, Петровец/Александар/ТАВ, како и да е.
Мислам дека нема, не сум слушнал досега некој да иде натака со автобус, но да не излезе дека грешам еве ти ја страната и разгледај, иди горе во Транспортни Услуги, би требало да се информираш, крај краева сврти им телефонски на ЈСП и прашај ги.

http://www.jsp.com.mk/

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Најдов
Мислам дека нема, не сум слушнал досега некој да иде натака со автобус, но да не излезе дека грешам еве ти ја страната и разгледај, иди горе во Транспортни Услуги, би требало да се информираш, крај краева сврти им телефонски на ЈСП и прашај ги.

http://www.jsp.com.mk/
Најдов линија од Вардар Експрес од аеродромот до неколку локации низ Скопје, ги разгледав и сите линии од ЈСП на сајтот и нема таква за од/до аеродром но имаше и некои неименувани линии (особено од приградските) па затоа и прашав.
Фала ти во секој случај.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Neka ne pusta klima ne so sladoled tuku i so tus ke se vozam. Da bese nekoj od Cair ili Aracinovo nemase nisto da im napravi. Koga ke me vozi besplatno moze da postavuva pravila.

Дечко, ти не плаќаш за да поставуваш правила. Плаќаш за да бидеш превезен од едно до друго место по правила на тој што ја нуди услугата, која во случајов е превоз од точка А до точка Б. Ако те возел бесплатно, можел да поставува правила. Седи бе. Земи бајк или мавај пешак па сам поставувај си правила.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Супер се новиве автобуси, ама не ли е време барем еднаш да ги измијат? :eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Imam videno kako gi mijat vo Gjorce kaj pazarceto sto im e garazata, mienjeto se sostoi od prskanje so crevo, nothing more, nothing less :D

Kajgana Shop

На врв Bottom