Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Уплатив денес едно тикетче колку да гледам што е како е , и еве првава ќе ме турне , оваа Кирстеа ја имам да тепа со 5 гема разлика ама таа кутра едвај на свој сервис ги добива камо ли да направи брејк ..

B

Blade Torch

Гостин
Кој би рекол дека нема да сакаат да играт Лига Европа Спартак од Москва . Сега "сигурно" ќе го освојат руското првентсво.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Уплатив денес едно тикетче колку да гледам што е како е , и еве првава ќе ме турне , оваа Кирстеа ја имам да тепа со 5 гема разлика ама таа кутра едвај на свој сервис ги добива камо ли да направи брејк ..
Повредена беше курвава и не го предават мечов бре .. 7-5 изгуби првиот сет вториов 3-0 губи , ам предај го мечов што ти врши работа ако те посрамоти некоја анонимка .

H

HoT IcE

Гостин
Аз со оние Грци е прекинат мечот, сега на ливчето другиве утакмици ако ги фатам вечер, добитно ми е? Пошто АЗ губеше, а го играв кец.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.349
Аз со оние Грци е прекинат мечот, сега на ливчето другиве утакмици ако ги фатам вечер, добитно ми е? Пошто АЗ губеше, а го играв кец.
Која кладилница?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.349
а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1
б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат

H

HoT IcE

Гостин
а) Ако натпреварот е прекинат во прво полувреме, за сите видови игри се пресметува коефициент 1
б) Ако натпреварот е прекинат по завршување на првото полувреме или во текот на второто полувреме, постигнатиот резултат е важечки за сите видови игри и се смета како конечен резултат
Пфф, појма немам дали во прво полувреме е прекинат или на полувреме. Ако е на полувреме, да умрат да им ебам све.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Пфф, појма немам дали во прво полувреме е прекинат или на полувреме. Ако е на полувреме, да умрат да им ебам све.

Во второ полувреме е прекинат,Грците во второ го дале голот.Иначе зошто е прекинат?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.215
Поени од реакции
18.349
^^ Abandoned at 59th minute for safety reasons. First leg (3-1)

Паднат си пријателе во второто е прекината.

Kajgana Shop

На врв Bottom