Ке биде 1 Пелистер и Работнички нема да загубе мислам..Пелистер порасна на 2 на нет.
Се спрема нешто јако
Се спрема, у прва минута ќилав гол за ПелистерПелистер порасна на 2 на нет.
Се спрема нешто јако
Ептен имам срека во последно времеКако прво ова анализата е на македонец овие препишуваат дечкото едно време и по форумов оперираше чат-пат а го знам и од еден затворен форум ова е негов блог
http://cheguevarapicks.blogspot.com/
па и овие 10 минути од нашата објава го намалија на 1,70 коеф се преценаја малку батињава а за овој бидете сигурни дека го скаутираат обложувалниците од светов па се поке и поке сум уверен дека ке замеша прсти трета страна и ке заврши Х2
од мене Селтик 1и3+ 1,80 и за систем Т12+ прво 2,70 Има нозете да им се стресат на Селтик Парк исто како во Албанија кога примија за 30 минути 3 гола
Парите си ги враќам , така ми стои најдобро да играш, некое време така играм и само 1-2 ми се има десено да не испаднат ниту две.Watford 1
Real Socieda GG
Celtic 1i3+
2/3
Симее абе имаах добитен тикет баш како за тебе на 500 бона да го шибнеш ама забравих да пишам тука цц.ц. а испадна...Парите си ги враќам , така ми стои најдобро да играш, некое време така играм и само 1-2 ми се има десено да не испаднат ниту две.