Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни Шакира не ни помага. Евровизијата стана политичка работа. Добиваме гласови само од земји од балканот со кои сме во добри меѓусоседски односи.![]()
Немат шо да истајт Аки , оваја ќе ги напрчит цицкине изгледа зато ја имет земеноПоѓаволите па подобро да одевме со Аделина Таири и Елена Ристевска отколку со Тијана Дапчевиќ. Ја слушав на МТВ и вика никогаш не заборавила од каде доаѓа и секогаш кога можела пеела на Македонски
. Ако се лажеме можеби да и ставарно толку немаше кој наш да го пратат па земаа увозен? Ако веќе увезуваа што не ги пратеа Парни ваљак зш Аки Ракимоски се изјаснува ко Македонец
![]()
Ke ni dadat ovie od poranesna Jugoslavija. I Bugarite i Albancite drug nikoj.Значи во превод од никој нема да добиеме поени?![]()
Кои цицки?! Оваа ако има што да истакне ...Немат шо да истајт Аки , оваја ќе ги напрчит цицкине изгледа зато ја имет земено![]()
Ke ni dadat ovie od poranesna Jugoslavija. I Bugarite i Albancite drug nikoj.![]()