Бен Афлек е новиот Бетмен

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
Само да се дробело нешто еј. Ко некои американизирани разгалени нердаши сте.

Бен Афлек не бил добар за Бетмен, овај над мене се пожали и дека Bryan fuckin Cranston не му чинел. Дај бе оладите малце, реагирате ко некој дома да ви го донел Бен Афлек на место од домашното милениче.

Само да се дробело нешто еј. Ко некои американизирани разгалени нердаши сте.

На форумов во помал број ама во цел останат интернет се појавија сезонските критичари кои коментираат нешто актуелно, во случајов Бен Афлек, и пола од нив го следат трендот на другата половина да го хејтаат потегов, кога всушност филмов излегува за околу две години ако не се лажам и отприлика до утре ќе заборавиме на ова, како второ на кого му е гајле колку е лош/добар Афлек кога секогаш има полош избор, замислете да беше Николас Кејџ избор за Бетмен, или Шила Биуф (како и да се пишеше овај :D) или шо знам јас... не знам што се потресоа толку сите, кога најмал проблем е еден Бетмен филм, (сакам да потенцирам дека најдобриот Бетмен филм, The Dark Knight веќе се направи и посовршен од тоа не може) и тоа Бетмен е во друштво на Супермен. Секојдневно се прават илјадници срања и не знам кој тренд го следиме ама да ги хејташ Бен Афлек или едни Никлбек затоа што американците го прават тоа, тогаш шта речи... Еве наместо по еден твит/статус/пост за критиката кон Бен Афлек, да напишеа по еден предлог за филм, социјалниве платформи ќе беа како Светот на Дора.

ако треба да биде постар бетмен, замислете го виго мортенсен АКА арагорн ?

:D

1170830_10202027212188843_1269686423_n.jpg

По лош избор никогаш немаше да направат! Ја нема он таа фаца и харизма за главен лик во филм од рангот на Бетмен. Josh Brolin на пример е совршен, карактерисична фаца има и е баш впечатлив. Исто така Richard Armitage... Типот е лудница, страшно добро глуми во The Hobbit а и добро изгледа... Не знам што најдоа во овој Бен... :sick:

Тимберлејк сакал да биди The Riddler во новиот самостоен бетмен. Али батината од WB го сакале Matt Smith, претпоследниот доктор.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom