Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
"He will stay at Madrid. The probable arrival of Gareth Bale at Real Madrid doesn’t threaten him at all. Cristiano Ronaldo and Bale will play on the wings and Karim in the centre.’
“Karim could very well finish his career at Real, the club of his dreams.”

ВРИШТАМ :place: --- надополнето: 25 август 2013 во 05:27 ---

"He will stay at Madrid. The probable arrival of Gareth Bale at Real Madrid doesn’t threaten him at all. Cristiano Ronaldo and Bale will play on the wings and Karim in the centre.’
“Karim could very well finish his career at Real, the club of his dreams.”

ВРИШТАМ :place: --- надополнето: 25 август 2013 во 05:27 ---

Незнам во која тема беше,но спомнав дека Арсенал е сериозно заинтересиран само за Ди Марија,никако Безнема ;)

1235440_10151700823428001_1375299942_n.jpg

g2508.5ff74356c906c47ae4a81a731df17261.jpg

има ли некој тука у фан клубов што е бил на Бернабе? нека ме контактира ако има таков :D
--- надополнето: 25 август 2013 во 10:46 ---
и дали некој зне колку и која дестинација е најевтино да стигнеш до мадрид..дали преку БГ..дали преку италија-шпанија...ово оно :D

има ли некој тука у фан клубов што е бил на Бернабе? нека ме контактира ако има таков :D
--- надополнето: 25 август 2013 во 10:46 ---
и дали некој зне колку и која дестинација е најевтино да стигнеш до мадрид..дали преку БГ..дали преку италија-шпанија...ово оно :D

Имам јас одено ама не бев со авион туку турнеа беше моето со Бус еуро трип од месец дена. Инаку за со авион директен лет имаш до Мадрид најблиску од Софија преку виз еир, за цени мислам знајш како е букирање зависи многу фактори овде можиш да си видиш
http://wizzair.com/mk-MK/Select

Поарно Кака него Денис :facepalm:

шо бидна со Бејл бе..се сунча во Мајорка и кур го боли... :D
Кога offcial? :D

шо бидна со Бејл бе..се сунча во Мајорка и кур го боли... :D
Кога offcial? :D

Ти мењат нешто? Нека се привикне на климата прво да не му се лоши :свиркам:

20 играчи се повикани за гостувањето кај Гранада

Голмани: Casillas, Diego López y Tomás Mejías.
Одбрана: Pepe, Sergio Ramos, Arbeloa, Nacho, Marcelo y Carvajal.
Cреден ред: Kaká, José Rodríguez, Özil, Modric, Casemiro, Isco y Di María.
Напад: Cristiano Ronaldo, Benzema, Jesé y Morata.

На листата ги нема Jesus, Varane, Illarra, Xabi Alonso, Khedira, Cheryshev поради повреда и Coentrao поради техничка одлука.

Имате играч што се вика Jesus ? Е ако не освоите лига со Хесус со никој нема да освоите.

Коентрао значи ќе си иде ? Многу лоша одлука според мене.

Имате играч што се вика Jesus ? Е ако не освоите лига со Хесус со никој нема да освоите.

Коентрао значи ќе си иде ? Многу лоша одлука според мене.

Имаме на извоз Хесуси... тука се заради Кака. Тој им се моли :icon_lol:

Иначе Коентрао сам сака да си замине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom