Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
За првпат ја употребив опцијата за игнорирање на член ова веќе не се трпи , господ здравје да му даде на тој што ја воведе :cuc:

Каде се наоѓа копчето ? Не бев 1 недела активен па затоа не знам :confused:

На која македонска телевизија ќе има пренос на Серија А оваа сезона ?
Гледам Телма нема утакмици во програмата од првото коло. Завршија со пренос ?

Нема никаков пренос на Сериа А на македонски канал.

Фино. да тибам каналите освен турски серии друго ништо немаат.

Миланези спремни сте :icon_mrgr: ?

За еден час вие отварате, не мора да ве потсетувам сигурно како отворивте минатата сезона :X3:

За еден час вие отварате, не мора да ве потсетувам сигурно како отворивте минатата сезона :X3:
Ич не се секирај...ако не ни иде Пенал гарант ќе има...Т.е и да ни иде пенал ќе има....судиите се веќе купени... :D

Не мора и ние да ве потсетуваме што ви направи Сампдорија на двете утакмици последнава сезона :D

Milan (4-3-3)
Abbiati; De Sciglio, Mexes, Zapata, Constant; Poli, Montolivo, Nocerino; Niang, Balotelli, El Shaarawy.
A disp: Amelia, Coppola, Abate, Zaccardo, Emanuelson, Silvestre, Cristante, De Jong, Petagna, Robinho

Hellas Verona (4-3-3)
Rafael; Cacciatore, Moras, Maietta, Albertazzi; Jorginho, Donati, Hallfreddson; Jankovic, Toni, Martinho.
A disp: Nicolas, Mihaylov, Bianchetti, Cirigliano, Laner, Romulo, Sala, Sgrigna, Cacia, Grossi, Gomez, Longo.

Составите за првиот наптревар од Калчото за новата сезона...очекувам доста израменто првенство...и доста интересно ...прво такво првенство после долго време...Па нека победи тој што најмногу ќе заслужи.....

Абе миланези не бидете гејчиња дај одбанирајте ме од ваш фан клуб сакам да ве прашувам за сопкаст стримови :D Дај пуштете некое тука за да ве глеам сакам
Hm_Hm Клипче Castiel

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom