Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
сега видов не се пуштениДа не имаш подесено да ти прави BackUp или System Recovery Points?
сега видов не се пуштениДа не имаш подесено да ти прави BackUp или System Recovery Points?
Кога се јавува ова, само од себе или?Прегледај го приврзокот 70693помош, чаре?
Лиценцирај го/активирај го ВиндоусотДа не знае некој како да средам позадинава да не ми е црна? Чаре?
Кога се јавува ова, само од себе или?
Контрол панел -> System & security -> Kaj Administrative tools одбери View event logs ->Па да, ете од време на време, кога ќе уклучиш компјутер, низ сурфање... неколку пати во денот.
Кога се јавува ова, само од себе или?
Лиценцирај го/активирај го Виндоусот
Па арно ти кажаа бе другар што не ти е јасно ? лиценцирај си го Windows симни си лоадер од Daz и фурајЦЦЦЦЦЦЦЦ колку ми помогна еј свака ти част. И јас знам дека треба да го лиценцирам, ама финтата е што има некој програм и некоја финта за да се среди тоа.
jas probav so toj, ali nejke. Se restartira posle operacijata i pak crno (((Па арно ти кажаа бе другар што не ти е јасно ? лиценцирај си го Windows симни си лоадер од Daz и фурај
тоа е зошто имате пишувано клучеви рачно за тоа после не работи симни нај нова верзија на даз и направи uninstall после рестарт и после install на нов клуч ако не проработи тогаш нова чиста инсталација и активирање со дазjas probav so toj, ali nejke. Se restartira posle operacijata i pak crno (((
кога ке стиснеш на старт на табот што се отвора во празно стисни со десни клик пропретис и одштиклирај ги тие store and display recently opened programsИма ли начин да не памти што последно сум гледал/снимал во Paint/VLC/Word , дека дава на Старт Менито на програмата стрелка до програмата и има полна листа Recent за тие програми . Цело време ли мора да ги бришам една по една ? Се подесува ли некаде да не памти?
Па кажи дека сакаш да го лиценцираш откај да знам дека знаеш што е работата, вака ми викаш како да го тргнам црниов екран, откај да знам што знаеш а што не знаеш. Па на гугл да пишеш за клуч, на торент да побараш прв Даз ти го дава, секоја недела што се вели вади нови верзии на лоадери.ЦЦЦЦЦЦЦЦ колку ми помогна еј свака ти част. И јас знам дека треба да го лиценцирам, ама финтата е што има некој програм и некоја финта за да се среди тоа.
Работи со Даз ако го ставиш од прва, ниеднаш досега не било неуспешно))тоа е зошто имате пишувано клучеви рачно за тоа после не работи симни нај нова верзија на даз и направи uninstall после рестарт и после install на нов клуч ако не проработи тогаш нова чиста инсталација и активирање со даз