Windows 7

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Да не знае некој како да средам позадинава да не ми е црна? Чаре?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Па да, ете од време на време, кога ќе уклучиш компјутер, низ сурфање... неколку пати во денот.
Контрол панел -> System & security -> Kaj Administrative tools одбери View event logs ->
Expand на Custom views и ќе ти се појават сите проблеми на компјутерот. Ти поќажува која програма треба да ја апдејтираш, драјверите од некои уред со кој ти е поврзан компјутерот, некоја програма од тие пробај унинсталирај ја па повторно инсталирај ја

Види дали Windows firewall ти бара апдејт или да го скенира компјуерот.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Кога се јавува ова, само од себе или?

Лиценцирај го/активирај го Виндоусот

ЦЦЦЦЦЦЦЦ колку ми помогна еј свака ти част. И јас знам дека треба да го лиценцирам, ама финтата е што има некој програм и некоја финта за да се среди тоа.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ЦЦЦЦЦЦЦЦ колку ми помогна еј свака ти част. И јас знам дека треба да го лиценцирам, ама финтата е што има некој програм и некоја финта за да се среди тоа.
Па арно ти кажаа бе другар што не ти е јасно ? лиценцирај си го Windows симни си лоадер од Daz и фурај

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
jas probav so toj, ali nejke. Se restartira posle operacijata i pak crno :((((
тоа е зошто имате пишувано клучеви рачно за тоа после не работи симни нај нова верзија на даз и направи uninstall после рестарт и после install на нов клуч ако не проработи тогаш нова чиста инсталација и активирање со даз

B

Blade Torch

Гостин
Има ли начин да не памти што последно сум гледал/снимал во Paint/VLC/Word , дека дава на Старт Менито на програмата стрелка до програмата и има полна листа Recent за тие програми . Цело време ли мора да ги бришам една по една ? Се подесува ли некаде да не памти?

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
Има ли начин да не памти што последно сум гледал/снимал во Paint/VLC/Word , дека дава на Старт Менито на програмата стрелка до програмата и има полна листа Recent за тие програми . Цело време ли мора да ги бришам една по една ? Се подесува ли некаде да не памти?
кога ке стиснеш на старт на табот што се отвора во празно стисни со десни клик пропретис и одштиклирај ги тие store and display recently opened programs

ps. знаеме дека е за порничите немораш за паин ворд да кажуаш:cool:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па кажи дека сакаш да го лиценцираш откај да знам дека знаеш што е работата, вака ми викаш како да го тргнам црниов екран, откај да знам што знаеш а што не знаеш. Па на гугл да пишеш за клуч, на торент да побараш прв Даз ти го дава, секоја недела што се вели вади нови верзии на лоадери.

Не знам што сакате повеќе, симнуваш лоадер, читаш nfo како во секој нормален торент и нема шанси да згрешиш.
тоа е зошто имате пишувано клучеви рачно за тоа после не работи симни нај нова верзија на даз и направи uninstall после рестарт и после install на нов клуч ако не проработи тогаш нова чиста инсталација и активирање со даз
Работи со Даз ако го ставиш од прва, ниеднаш досега не било неуспешно:)))

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Добро лошо се изразив јас...моја грешка.
Иначе симнав сеа некој лоадер гледав на јутуб туториал некој и ми се тргна тоа десно доле што е демек нот генуине виндоус ова она. Па ќе видиме...

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
zdravo na site. pomosh nekoj ako znae. imam win 7 i otkako mu napraviv update ikonite i prozorcite na desktopot nekako se napravija shiroki mnogu nesmasni jas znam deka e od update no ne znam koe treba da go uninstalira za da se vratat na normala i ikonite i prozorcinjata. vi blagodaram mnogu.pozdrav.

Kajgana Shop

На врв Bottom