Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
:LOL:

1146547_509345312486600_1311963215_n.png

1)Кваљарела ги договорил условите со Вест Хем, сега работата се сведува на двата тима да најдат заеднички јазик. (Тандем во напад.... Кваљарела - Керол и во позадина Даунинг :pos: )
2)Евертон и Удинезе се тепаат за Мароне.... јас мислам дека ќе заврши во Удине пред се заради добриот однос Ањели - Поцо
3)На Рома сме им понудиле размена Матри-Маркињо
4)Продолжува сапуницата наречена "Ештон во Сандерленд"

ако е ова точно ќе ве частам (y) .. вие го нудите Матри за Маркињо, а ние го понудивме него на Интер за 4мил ... кој е тука ненормален ? :icon_mrgr:

вајда и двете информации не се точни, друга логика не гледам :D

Па така пишуваше пред некој ден, сега само Марота знае што му се врти низ глава

Спортскиот директор на Рома, Сабатини и Паратичи вчера биле во ист ресторан, но на различна маса, јавува Лука Марчети. Имало краток контакт, но нема информации дали се зборувало за Матри или за Маркињо.

Не ја гледам логиката да се купува Маркињо,кога веќе за измени ги имаме Пелусо и Ештон,по таа лева страна.Да се купи некој квалитетен играч кој ќе му конкурира на Асамоа на таа позиција,ќе разберам,али Маркињо не е ништо подобар од Ештон.Така да ако не се купува нешто квалитетно,боље ич да не го купуваат просеков,ќе си тераме со Де Чеље ака DJ Паулињо
Иначе вака нешто треба да изгледаат составите за во сабота.Очекувам победа против Сампдорија,дужни се ко Грчка.
1170674_10153216219435157_795307522_n.png

^ Тоа е верноста кон клубот. :D Освен ако не му го продолжат договорот, па кога ќе му истече да си замине како слободен играч, не гледам друг начин како би си заминал...али за тоа потоа....во мене постои сеуште надеж, дека деновиве ќе си оди. :)
--- надополнето: 23 август 2013 во 11:56 ---
Маркисио на реклама за Sky Italia....повредата ептен го остари :ROFLMAO:

1234254_509976039090194_1526924130_n.jpg

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php/novosti/izjave/10112.html
Мароне + 5 милиони евра за Љаич......еве го крилото .Ако дојде ке биде супер зделка .Мароне мене лично не ми оставил добар бпечаток а сепак има 23 години .Сепак беше пуштан повеке во одбрана да ја пополни дупата која ја имавме некое коло а не на неговата матична позиција .Од друга страна би го имале еден инзвореден играч за релатино мала сума бидејки му истекува договорот идната сезоан .

Почна Марота пак со неговите трансвери :pos:

DAVID DAVID DAVID DAVID DAVID DAVID!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom