Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
шелви асистенција вечерва :cautious:

газдиве вака нака , воа ќе направиме тоа ќе направиме мамата нивна ништо не прават ни стадионот ќе го направат ни пари ќе дадат арсенал 2 ќе се направиме за некоа година сакаат да се самофинансира тимот цицачи ќори , само линда да се киднапира лопове :)

шелви асистенција вечерва :cautious:

газдиве вака нака , воа ќе направиме тоа ќе направиме мамата нивна ништо не прават ни стадионот ќе го направат ни пари ќе дадат арсенал 2 ќе се направиме за некоа година сакаат да се самофинансира тимот цицачи ќори , само линда да се киднапира лопове :)

Имам чувство дека за време на преоден рок, Линда е најпцуената жена на светот :)

A kutrata ni F od fuzbalj ko sho e reT!

Nokjeska da ne kupivme nekogo :) :D

Rodzo zver ;)

P.S. Nekoj drug da ne se sokrshil kako Coateson u medzuvremevo?

Ush malu pa okrshaj so Vila....a tie kako se zaletaa...doma plus igraat...interesnicko ke bide....
Da ne ja gledate nekade?
Ja ke si dremam tuka da dopunuem budzet na o'rigjani...ne deka zasluzile, ama sepak. I tie se makedonci jbg

Немаме никој купено, од ова што го читам, најблиску до потпис сме со Хјуз, за 10 милиони...
го имам гледано, одличен играч, одлична визија, прегледност на игра, има ненормално голем потенцијал, ама 10 милиони дали се многу или не за 18 годишен, ќе видиме.
Инаку Роџерс ќе купувал стопер, не ми се верува да е гркот, јас типувам на Илори, а и веројатно уште еден офанзивец ќе бара, овие двајца, плус Хјуз, и никој да не си замини, ќе бидиме супер, плус не играме во Европско натпреварување, па си велам ако издржиме до Февруари да сме во близина на топ 4, имаме ите како шанси за ЛШ.

Ај едно сценарио да разгледаме.

Ако Реал им го продаде Бензема на Арсенал за 45м тогаш шпанциве ќе немаат ниеден напаѓач па ќе тргнат по Суарез.Еве да речеме дека ќе понудат 60м тоа е 2 пати повеќе од колку ние што го земавме од Ајакс.Таква понуда сигурно ќе прифатат нашиве.
Е сега кој би можел да биде замена ако знаеме дека Вилијан,Коста,Ерменецот ги пропуштивме ?? Кој останува за кај нас ?

Ај едно сценарио да разгледаме.

Ако Реал им го продаде Бензема на Арсенал за 45м тогаш шпанциве ќе немаат ниеден напаѓач па ќе тргнат по Суарез.Еве да речеме дека ќе понудат 60м тоа е 2 пати повеќе од колку ние што го земавме од Ајакс.Таква понуда сигурно ќе прифатат нашиве.
Е сега кој би можел да биде замена ако знаеме дека Вилијан,Коста,Ерменецот ги пропуштивме ?? Кој останува за кај нас ?

По мое, евентуално Мичу, или Бентеке

Ужас и ужас

Види вака, годинава (пошто сум убеден оти Бентеке ќе оди над 15 + гола) на крајот на наредна сезона ќе вреди на 30 милиони, е тогаш ќе речите "овај Бентеке и 30 да ги дајш, вреди".

Види вака, годинава (пошто сум убеден оти Бентеке ќе оди над 15 + гола) на крајот на наредна сезона ќе вреди на 30 милиони, е тогаш ќе речите "овај Бентеке и 30 да ги дајш, вреди".

Абе нека вреди и 130. Јас ти правам споредба Суарез - Бентеке или Суарез - Мичу и затоа ти викам „Ужас и Ужас“

Хенри е тежок морон. Не го можам.

Папа не доаѓа сега, зимата може доколку биде здрав и доколку не земеме дефанзивец дотогаш.

Млади играчи не ни требаат, имаме доста во академијата.

Мичу, Јармоленко, Атсу, Капел..Не ми е јасно како се задоволувате со такви играчи. Мичу може е најдобар у Свонси ама ќе се изгуби кај нас. А другите би биле флопови како Јованович, Џо Кол итн итн...

Мое мислење е дека продажбата на Даунинг беше лош потег. Сега имаме ептен тенка клупа. Даунинг така онака пружеше солидни партии у последно време.

Абе нека вреди и 130. Јас ти правам споредба Суарез - Бентеке или Суарез - Мичу и затоа ти викам „Ужас и Ужас“

Со Суарез можиш да ги споредиш само Фалкао и Кавани, од играчиве шо напраја трансфер летово

По мое, евентуално Мичу, или Бентеке

Најстрашно е да земеш играч кој игра во просечна екипа која целата работи за него!
Мичу.....кога тој игра се е фокусирано на него, така е во Свонси кај нас ќе мора да работи сам!

Бентеке.... чудовиште.... но и таму цела екипа работи за него.

Сепак кога би бирал од овие двајца.... дефинитивно Бентеке.... Мичу е бар за 2 скалила под него!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom