A
Avenger99
Гостин
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/23790314 До крајот на трансфер периодот и со Меси и Роналдо ќе потпишеме..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го немам гледано Гуаита, но секогаш им ги проверувам поставите на екипите кога играат и во Валенсија прв избор е тој бразилецот Алвес.Друга работа е што кога голман од Шпанска лига ќе премине во ПЛ му треба време да се навикне на високи топки и скок дуели со дефанзивци како Шоукрос и Тарнер.Чист пример ти се Де Геа и Реина.
Затоа посигруна инвестиција е Бегович бидејќи веќе ја знае лигата(од 17год брани во Англиските лиги), висок е 198цм и нема проблем со високи топки,башка има страшен рефлекс.Кај него едниствен хендикеп е неискуството во ЛШ,но и овој Гуаита нз колку има играно во ЛШ.
Исто така џабе ти е прва класа голман ако одбранта ти е јуфка и нема никаква координираност.
Колку само Реина не ти е пример дека на шпански голман му треба време да се прилагоди во ПЛ. Не знам што те натерало да помислиш дека му требало да се прилагоди со оглед на тоа дека првите три сезони освојуваше Голден Глав.
Во врска со утакмицава, позитивно за вас е што победивте само да не си влезе Венгер во филм дека не му требаат играчи и донесе 2-3 алиби засилувања.
Не се сеќавам добро како бранеше во неговите први денови во Ливерпул,мислам дека правеше некои киксови со нафрлени топки и на корнери,може и да го имам помешано со друг голман.Штом ти викаш дека таман бил,нека биде така,ти си го пратиш Ливерпул знаеш повеќе од мене за нивните играчи, јас не.![]()
Од секогаш имал проблем со нафрлени топки. Тикови некои има изгледа![]()
Сарказам изгледа слабо владејш...Абе иди самозапали се, како може победа на тимот за кој навиваш да ја окарактеризираш за лоша??
преку к***в од таквите како тебе!
http://instagram.com/p/dSud1uOZ5g/#
Добро е, Коиелни е здрав и прав, инфо од прва рака од манекенот наш Жиру.
Уште не умре некој познат?![]()
Не, али Боки 13 ослабнал 17 кила.