Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Венгер да ти бил магистер по економија а ние бараме трансфери, ајде барем не сме во долгови. :D

Браво за тимов али искрено боси се турциве ништо не покажаа. Мерак голем ми е али нож со две острици е ова! Утре чекам изјва од комерцијалистот дек имаме топ тим и не ни требаат засилувања.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Браво за тимов али искрено боси се турциве ништо не покажаа. Мерак голем ми е али нож со две острици е ова! Утре чекам изјва од комерцијалистот дек имаме топ тим и не ни требаат засилувања.

Кажа Венгер дека немаме доволен број на играч за цела сезона ...
Ќе се купат некакви играчи само колку квалитетни ќе бидат тоа е проблемот ...
Се слагам за Турциве ги правеа дека најакиот можен тим ни се паднал ... Изгледа најслабиот сме го добиле ...
Ремзи не е за прв состав нели ? :icon_lol:

добро де, водиш 3-0 во гости, се е решено, 80 мин го пишташ подолски наместо да го пуштиш гнабари да добие малку искуство.
За тазе да биде да не го чува.

добро де, водиш 3-0 во гости, се е решено, 80 мин го пишташ подолски наместо да го пуштиш гнабари да добие малку искуство.
За тазе да биде да не го чува.

па го пушта подолски зашто е поискусен, а искуство се бара во вакви утакмици а не да се учат гнабри и компанија :) и не е се готово, 1 гол да примиме многу ке смени

журу ептен тапа , дрво дрвосано ... дај нека го става подли во игра нека не го чува за туршија !!!

Se nadevam jasno ti stana zaso ne go tura podolski....Jas ne znam sto se slucuva so tipov ali vleze 15 minuti mesto da se rastrca ovo ono, ko da igral cceli 90 minuti plus prodolzenija.....

Remzi si go izora cel teren, sekoja cest za momakov, samo da go sluzi zdravje ima da rastura.
Ideme na Fulam vo sabota i normalno pobeda i nisto drugo. Me plasi malce obdranta protiv Bent i Berbatov ke bide epten tesko.

Ideme ganeriiiiiii . konecno da mi se osmesi brk malce.... I ne panicarite 100 % zimame najmalku 2 ca igraci.

па го пушта подолски зашто е поискусен, а искуство се бара во вакви утакмици а не да се учат гнабри и компанија :) и не е се готово, 1 гол да примиме многу ке смени

А да ти кажам повеќе има Полди да учи него ли Гнабри на таа позиција, цело лето игра шпиц не може топка да фати еднаш исто пак и овој меч и ни штоп нема, веќе не знам што се случи со дечкото кој го доведовме како најдобро засилување и зема најдобра плата во целиот клуб покрај играчи како Артета/Казорла/Вилшер кои даваат се од себе...

Неможев да ја гледам утакмицава. Нерви немав.

На крајот гледам се добро завршило.. не би знаел каква е играта, али сега веќе кога Арсен е со скоро две нозе во ЛШ се надевам дека ќе тргне по нови засилувања конечно, бидејќи на арно не иде работава, макар Арсенал 10 утакмици по ред да тепа 8-0, се ќе отиде јабана од 11та натака..

#inarsenewetrust ?:eek:

Или турциве беа слаби или ние јаки. Ми се допадна што прво игравме смирено без ризик и чекавме кикс. Турците второ неможеа да го држат темпото и толку им беше силата. Овој прв тим е доста одличен само проблем е што на клупа освен подолски и монреал сите беа деца. Еве доколку е изговор учество во ЛШ мислам дека ова треба да е доволно за да одлучат да дојдат играчите доколку се мислеле за тоа.

Во врска со Кабаје мислам дека е одлична опција доколку дојде затоа што нас ни требаат играчи за ротација и клупа и мислам дека е солиден играч плус има играно една сезона во ПЛ.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Се поправи у второ Волку.Ремзи:cuc:
Голема победа,Арсенал е во групите на ЛШ.
Сеа на ред се трансферите.

Неке не ве лажит резултатов, многу лошо одигравме со многу грешки во додавања, грешки во одбрана, Вилшир 100 пати згреши, Ремзи имаше едно необјасниво додавање кога Вебо го згазна Счезни ( покрај ова Ремзи MOTМ - само нека продолжи вака), Волкот уште приемот му е како во дрво да мава топката, и тн. Се на се да не беа Фенегбахче олку Боси и некадарни нни на сон немаше да го иамаме овој резултат. И најмногу од се ме плаши што сега Венгер ќе земе сила и ни останува само да се молиме на господа да купит некој асолен играч. :unsure:

Добро е конечно нешто од Арсенал а да не се нервирам. Не беве лоши, напротив, ваков резултат во турција е значеаен, е точно дека Фенер беа ептен лити, ама и ние ја кренавме играта во второ.

Што не значи дека не ни требаа играчи оти се деси токму тоа шо викав цело лето, немавме централен дефанзивец да ставиме во игра кога се повреди Кос, иако Сања сосем солидно се саноѓа таму, сепак мислам преголем ризик е само со двајца и Верламен кои има подолга повреда.

Како и да е, одиме даље, со Фулам а во меѓувреме може и некој нов играч да добиеме, мислам редно е веќе, ако и сега ништо не купиме ептен сме тапа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom