Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има нарачано од странава дали стигаат нарачките http://www.aliexpress.com
Стигаат , можеби најсигурната страна за купување според мене , додека не потврдиш дека ти е стигнат производот продавачот не ги добива парите .

Прашав и во темата за eBay, ама ево и овде пошо ми е хитно:

Сакам да порачам производ од ebay со вредност 80 фунти. Е сега, имам MasterCard oд Охридска. Пејпел нормално дека немам.
Во payment options на производов пишува:
2rz3st0.jpg

Moжно е некако да го порачам во мизернава ни држава или слабо?

jas poracav ribarski konec od aliexpress na 29 juli i eve uste go cekam ne e stignat kazuva deka stoi narackata na Гуангжу Меѓународниот.

Прашав и во темата за eBay, ама ево и овде пошо ми е хитно:

Сакам да порачам производ од ebay со вредност 80 фунти. Е сега, имам MasterCard oд Охридска. Пејпел нормално дека немам.
Во payment options на производов пишува:
2rz3st0.jpg

Moжно е некако да го порачам во мизернава ни држава или слабо?

Обиди се да креираш PayPal, доколку картичката може да се користи за купување на интернет односно дали има CVV код.

Обиди се да креираш PayPal, доколку картичката може да се користи за купување на интернет односно дали има CVV код.

Да, картичкава може да се користи за купување на интернет. Само со која држава да креирам акаунт? Би ти бил благодарен за малку подетални информации.

Да, картичкава може да се користи за купување на интернет. Само со која држава да креирам акаунт? Би ти бил благодарен за малку подетални информации.

Се препорачува да се проба со Словениа најпрвин бидејќи таа има најмалку лимитација во она што може да правиш.

Картичката ќе ја додадеш кога ќе ти ја побара преку менито Withdraw money (така нешто е, ме мрзи сега да отворам PayPal само за тоа). Подетални информации има во темата за PayPal, ако не се снајдеш може да пишеш таму. Јас или некој друг ќе ти одговори.

Денеска ми пристигна нарачката од eBay исто и на продавачот му ги вратив парите :D

Denes ima
Lumia 900 Original Unlocked Nokia Lumia 900 8MP 4.7"capacitive touchscreen GPS GSM Front camera Wi-Fi Bluetooth

nagrada ako zastane trkalovo na nejze :)

http://www.aliexpress.com/activities/aliexpress-promotion/index.html?mid=x+XXb/uMRjuJr+L1Wk/RMg==
Колку купони можат да се искористат на еден производ ? пример имам јас еден од 3$ што може да се искористи на производ над 30$ што кошта и еден од 1$ , можам двата да ги искористам на еден производ ?

sto se slucuva so pratkite od aliexpress? nikogas ne mi docnele volku, sekogas doagale za 15-20 dena sega 30 dena i uste gi nema, tracking numberot ne raboti stoi na edno isto nekolku dena, na edniot proizvod mi pisa konescno dispatching MKSRB od 9-8 i taka stoi se uste, da ne znae nekoj sto e rabotava???

sto se slucuva so pratkite od aliexpress? nikogas ne mi docnele volku, sekogas doagale za 15-20 dena sega 30 dena i uste gi nema, tracking numberot ne raboti stoi na edno isto nekolku dena, na edniot proizvod mi pisa konescno dispatching MKSRB od 9-8 i taka stoi se uste, da ne znae nekoj sto e rabotava???
Или ги собрале во пошта или нешто е загубена пратката или доцни .. почекај , немам што да ти кажам друго , уште еден месец и ако не стигнат ти ги враќаат парите .

Или ги собрале во пошта или нешто е загубена пратката или доцни .. почекај , немам што да ти кажам друго , уште еден месец и ако не стигнат ти ги враќаат парите .
bev vo posta na zeleznicka i toj tamo vika daj mi ime i prezime i doaga i vika nema nisto stignato od kina, voopsto nema nikakva pratka, izgleda nekoja frka imale ovi od kina nekade do praga

bev vo posta na zeleznicka i toj tamo vika daj mi ime i prezime i doaga i vika nema nisto stignato od kina, voopsto nema nikakva pratka, izgleda nekoja frka imale ovi od kina nekade do praga

kaj mene stoi veke 24 dena otkako naracav na toj niven aerodrom
vo kina hong kong Гуангжу Меѓународниот.

dali ke stigne kojznae :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom