Каде бевте денес

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Станав, овес и јогурт, тајм.мк и ексел 4 саати, кеј точак и трчање и сеа пред писи без идеја за тоа кој филм да го симнам.

станав ( не дека сакав него морав внукичката ми е на гости ) одма млеко се топли доручек потоа накај 18ч ја однесов во парк убаво ми испразни џеб си дојдов ко натоварено магаре ( балони пуканки крофни сок се имав во ташната) ја избајнав и фино лепо она во кревет јас на кајгана :P

На работа, до Рамсторе на срањето од garage sale па дома :)

На турско кафе до чаршија местото се викаше Наргиле (му доаѓа некаде кај под црквата свети спас).Нарачав турско кафе па изгледаше некако вака
1014447_10201934103218039_1174247067_n.jpg

После тоа низ битпазар и на крај во парк на зелена трава со пиво.

Дремев дома и викав ај ќе учам за 5 мин за 5 мин за 5 мин, па до кладилница па до вили и пак дома, мувла ден.

скоро цел ден дома..повредена ми е ногата па неможам мн мн да се рашетувам.На приквечерина со еден другар у комшии поседов и после више кај 9 инешто отидов кај една другарка се собравме друштво. со точак бев пополека,,,(можев да возам не ме болеше ) и се вратив пред 2 саата и то. :)
--- надополнето: 21 август 2013 во 02:56 ---
Отварам очи и застаната покрај кревет мојата 1 годишна внука, ме гледа со насмевка и 4 забчиња, нема поубаво будење.. Се расонив и учев цел ден, не за друго утре полагам држете среќа!

што факс ?

Спиев до 2 станав одмарав бев до Аристократ на кафе и на турнирче во Колонија

site vamte tamte ja cel den ucam uci samo da se uci jbg sesija e u tek , gi mrazam denovive bar do petok posle malce odmor...

Спиење до кај 11 па после малце кафе на тераса подготвување на ручекот... јадење и гитла на работа 3та... то за вчера а за денес уште малце во кревет... па на матка малце на одмарање а и одам со намера да читам книга под некоја дебела сенка по крај вода:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom