Немаше да се промени ништо, едноставно УЕФА од наредната сезона пак ќе воведеше правило со кое секоја земја ќе може да има максилано 4 тимови во ЛШ. Не заборавај дека Евертон тогаш малку на сила го турнаа надвор ...Поради глупакот Мојс нема 5-та екипа. Тогаш да влезеше многу работи можеа да се променат
Јас мислам дека работата беше до неспособниот менаџерНемаше да се промени ништо, едноставно УЕФА од наредната сезона пак ќе воведеше правило со кое секоја земја ќе може да има максилано 4 тимови во ЛШ. Не заборавај дека Евертон тогаш малку на сила го турнаа надвор ...
А Јунајтед без некој од Керик или Перси, нема да се во маки да победат?
Дај кажи некој аргумент од твоја страна ако мислиш дека не сум во право, а не само да се тропни нешто. А и немам причина да „плачам“, ако ме разбираш шо сакам да кажам.не плачи
Дај кажи некој аргумент од твоја страна ако мислиш дека не сум во право, а не само да се тропни нешто. А и немам причина да „плачам“, ако ме разбираш шо сакам да кажам.
На Фифа или Пес,кога сам си менаџираш тим,да.Касиљас во Арсенал?!
За добра цена се бива. АВБ сто пати кажа дека не си иде Бејл, ама изгледа иде за 93 мил. фунти. Само што ние имаме ретардињо да брка бизнис.На Фифа или Пес,кога сам си менаџираш тим,да.
Да бе стварно, какво жално дереџе, 16 години по ред во Лига на Шампиони, меѓу најбогатите клубови, една од најдобрите инфраструктури, навистина жално.Искрено, жал ми е за Арсенал, до кое дереџе стигна тимов...па и фановите нивни во Англија....
Тој Газидис или како да се вика, не ги ебе 5%