Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Како бе тоа се борите за титула годинава, а навивате за Сити? :eek: Ауу еј уште ова го немав видено.:D Уште еден доказ дека сите вие уствари најмногу навивате против Јунајтед, а после се останато и небитно...:P
Сосема очекувано од пластични фанови на новокомпониран клуб со газда што е толку глуп да мисли дека ако го именува истиот по ќерката на Клинтон, ќе го сокрие фактот дека е Русин. :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Јунајтед нека се крстат во Перси сезонава, немој да ме јебеш дека којзнае како изиграа со свонси... и со виган утакмицата по срање игра не сум видел. Јунајтед ке биде сезонава како арсенал 11/12 само за нијанса боље па некако ке бидат у игра за титула. Ова у случај да не се промени нешто, ама со истиве играчи неверувам, реално очекувам сити и челзи да се борат за титула ама рано е... ке видиме за 3-4 кола

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Јунајтед нека се крстат во Перси сезонава, немој да ме јебеш дека којзнае како изиграа со свонси... и со виган утакмицата по срање игра не сум видел. Јунајтед ке биде сезонава како арсенал 11/12 само за нијанса боље па некако ке бидат у игра за титула. Ова у случај да не се промени нешто, ама со истиве играчи неверувам, реално очекувам сити и челзи да се борат за титула ама рано е... ке видиме за 3-4 кола
Брат истата игра ја играме веќе 2 сезони и завршуваме со по 90 бода. Лани со Норич, Саутемптон инт.. не излеговме од наша половина, а пак тепавме. Тоа е таа шампионска игра колку смешно и да изгледа. И кај баш се фати за со Свонси и Виган кога игравме како сакаме и си диктиравме наше темпо тоа што ни одговара.
И не го отфрлам фактот дека треба да се крстиме во Перси да е здрав и жив зошто стварно прави разлика на теренот и од полу шанса знае да направи гол шанса.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Реално гледано тоа е далеку од шампиоснка игра. Да шампионите најмногу се покажуваат во дуели против екипи како Свонси ама факт е дека последниве неколку сезони Јунајтед не е феноменална екипа туку е помалку "лоша" од другите. Е сега проблемот за Јунајтед е што годинава ќе има екипи што ќе бидат поприлично посолидни па шансите на Јунајтед се намалени. Во секој случај Јунајтед би требало да заврши во топ3, најлош случај топ4.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Оф мори мајко, па како и против Свонси и како против Виган играме 5 сезони уназад. Како успевате да најдете разлики појма немам. Подобро три шанси и три гола отколку по сто шутирања во празно, тоа значи дека не чини офанзивата.

је је је ќе се крстиме да не се повреди РвП, к.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Реално гледано тоа е далеку од шампиоснка игра. Да шампионите најмногу се покажуваат во дуели против екипи како Свонси ама факт е дека последниве неколку сезони Јунајтед не е феноменална екипа туку е помалку "лоша" од другите. Е сега проблемот за Јунајтед е што годинава ќе има екипи што ќе бидат поприлично посолидни па шансите на Јунајтед се намалени. Во секој случај Јунајтед би требало да заврши во топ3, најлош случај топ4.
Зошто би се покажувал против екипи Виган и Свонси кој се неколку скалила подоле од Јунајтед за кој се потребни 60% од силите да ги победиш. Значи според ова Ливерпул дека имаа 25 шута во гол се посолидна екипа од Јунајтед што не е точно. Џабе имаш ти 25 шута во рамките на гол, а си постигнал еден и друго е кога имаш 8 шута на гол и си постигнал 4. Ако играш стрпливо полека резултатот сам по себе ќе си дојде.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Дечки да бидиме реални Јунајтед игра вака, има просечни играчи и е за нијанса подобар, цели 20 години. Па сега вие видете си.:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Зошто би се покажувал против екипи Виган и Свонси кој се неколку скалила подоле од Јунајтед за кој се потребни 60% од силите да ги победиш. Значи според ова Ливерпул дека имаа 25 шута во гол се посолидна екипа од Јунајтед што не е точно. Џабе имаш ти 25 шута во рамките на гол, а си постигнал еден и друго е кога имаш 8 шута на гол и си постигнал 4. Ако играш стрпливо полека резултатот сам по себе ќе си дојде.
Не си ме сфатил, тоа другиот член го викаше. Јас реков дека минатите години Јунајтед не беше доминантна екипа. Што воопшто не им ги оспорува титулите, јас зборев дека годинава со игра како од минатите сезони тешко дека ќе освојат титула А то дека е подобро победа од 1-0 во 90мин со прв шут кон гол него ли реми 3-3 со 30 шута и 3 дадени гола е исто точно.
--- надополнето: 19 август 2013 во 03:46 ---
Дечки да бидиме реални Јунајтед игра вака, има просечни играчи и е за нијанса подобар, цели 20 години. Па сега вие видете си.:icon_lol:
Ама со неколку паузи помеѓу тие 20 години :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
да ама сеа го нема фергусон, а сеуште има просечни играчи и тоа ке ја направи разликата сезонава

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
тоа пошо на џојстик му беа играчите на Фергусон досега и од клупа стискаше R, L, коцка, круг

Член од
14 април 2012
Мислења
32.545
Поени од реакции
66.135

Реално, игра каква што ти посакуваш, во домашно првенство, ја имаат покажано само 2 екипи, Барселона и Баерн Минхен...
Ние имаме друга филозофија... и тоа ти е...

А и не знам каква би требала да биде играта, се враќавме 9 или 10 пати со пресврти, 22 различни играча дадоа голови, 90 поени на крај, со тоа што последните 3-4 кола немаше мотив за играње...

Единствен фронт на кој би сакал да сме нешто подоминантни е ЛШ...

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947

Епа неможи да нема паузи јебига.:) Во толку јака лига, смената на генерации, ситуации со повреди мора некој некогаш да ја искористи. Ама за среќа кратки се паузиве. :D
#Арсенал
#Ливерпул

:P

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Пуштив ФИФА, го внесов кодов од погоре и утакмиците ми траат по 100 минути. Глич некој или ? Хелп ?
:D
стисни ја коцката уште еднаш и имаш пенал :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не си ме сфатил, тоа другиот член го викаше. Јас реков дека минатите години Јунајтед не беше доминантна екипа. Што воопшто не им ги оспорува титулите, јас зборев дека годинава со игра како од минатите сезони тешко дека ќе освојат титула А то дека е подобро победа од 1-0 во 90мин со прв шут кон гол него ли реми 3-3 со 30 шута и 3 дадени гола е исто точно.
--- надополнето: 19 август 2013 во 03:46 ---

Па ќе видиме тоа ни се лупна од глава кога Сити ја зема на гол разлика титулата баш таа сезона имаше утакмици кој не ни сакав да ги гледам. Даваме гол на почеток и после до 90 минута не се ни трудат да стигнат до гол лол. После мислев ќе се смени следната сезона нешто ама Ферги си е инат мора по негово да е и пак исто си играше :icon_lol: Прилично сум сигурен дека да беше стариот, а не младиот ќе застанавме на 2-0 со Свонси :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Реално, игра каква што ти посакуваш, во домашно првенство, ја имаат покажано само 2 екипи, Барселона и Баерн Минхен...
Ние имаме друга филозофија... и тоа ти е...

А и не знам каква би требала да биде играта, се враќавме 9 или 10 пати со пресврти, 22 различни играча дадоа голови, 90 поени на крај, со тоа што последните 3-4 кола немаше мотив за играње...

Единствен фронт на кој би сакал да сме нешто подоминантни е ЛШ...
Е да точно е тоа, ама што знам, на пример титулите со Мурињо и таа со Карло ни беа доминантни. Сепак нема врска на крајот се памтат резултатите а резултатите во моментов велат дека лани Јунајтед освоија титула и годинава како шампиони ќе си ја бранат титулата.
--- надополнето: 19 август 2013 во 03:55 ---
Па ќе видиме тоа ни се лупна од глава кога Сити ја зема на гол разлика титулата баш таа сезона имаше утакмици кој не ни сакав да ги гледам. Даваме гол на почеток и после до 90 минута не се ни трудат да стигнат до гол лол. После мислев ќе се смени следната сезона нешто ама Ферги си е инат мора по негово да е и пак исто си играше :icon_lol: Прилично сум сигурен дека да беше стариот, а не младиот ќе застанавме на 2-0 со Свонси :D
Не се менува така лесно психологија на играчи и стил на игра. А и на крај краева ако ја имаш усовршено тој стил на умртвување на игра можеш многу далеку да стигнеш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom