Хорор филмови

The Conjuring

Нема да пишувам сполјери, но ќе кажам дека филмов претставен преку математички израз изгледа вака некакaко

Insidious + Exorcist + Paranormal Activity + The Birds= Тhe Conjuring

Приказна составена од сите наведени по малку. Ништо екстра спектакуларно според оценката, бидејќи 7.8 не е малку за хорор ако гледаме реално, но сигурен сум дека ќе паѓа надолу со тек на време. Филмот има досадни моменти, но има и по некој интересен момент кој знае да извади од такт. Не е многу опасен, иди како некое освежување во жанрот, но очекував далеку далеку повеќе.
По мое оценката реална треба да варира некаде од 6.5 до кај 7 максимум.

The Conjuring, прв пат во мојот живот после хорор филм да спијам со запалени светла. Е до толку ме потресе, ова ти е ремек дело и хорор класика. Буквално најморничив и вознемирувачки филм што сум го гледал, и сето тоа постигнато без крв, убиства итн. Предлог за сите кои ценат добар хорор, не го пропуштајте, ова е нешто мрднато!

Чим во некој филм актерите ги глумат Ед и Лориен Варен, знаете дека филмот е правен според вистинска приказна. Штета што The Conjuring сеуште нема добра слика по интернетов...

Чим во некој филм актерите ги глумат Ед и Лориен Варен, знаете дека филмот е правен според вистинска приказна. Штета што The Conjuring сеуште нема добра слика по интернетов...

имаш како немаш, не е во блуреј, ама излезе со webrip со залепен кинески превод што е одлична е сликата.
Conjuring e филмчетина одамна немам гледано ваков возбудлив филм, и кога гледате хорор филм пуштете малче повеке глас на телевизор, или на што гледате, хорор без звук ти е како да сакаш да возиш кола а немаш бензин.

имаш како немаш, не е во блуреј, ама излезе со webrip со залепен кинески превод што е одлична е сликата.
Conjuring e филмчетина одамна немам гледано ваков возбудлив филм, и кога гледате хорор филм пуштете малче повеке глас на телевизор, или на што гледате, хорор без звук ти е како да сакаш да возиш кола а немаш бензин.

Сепак ќе го чекам YIFY да го стави со добра слика, неможам да гледам филмови кои се вебрип :)

Сепак ќе го чекам YIFY да го стави со добра слика, неможам да гледам филмови кои се вебрип :)

Од другар ти YIFY досега имам спуштено неколку торенти и сите се а) со вируси; б) лажни видеа...

Од другар ти YIFY досега имам спуштено неколку торенти и сите се а) со вируси; б) лажни видеа...

Па ти незнаеш да симнуваш торенти, којзнае што си симнувал :icon_lol:. Ај доста одиме офтопик

Evil dead и оригиналот и римејкот се лоши, единствена светла точка во овие филмови се крвавите сцени. Иначе нај за 2013 до сега ми е The Purge, доста оригинален бар ја искрено неам сретнато филм со слична тематика.

The Conjuring, прв пат во мојот живот после хорор филм да спијам со запалени светла. Е до толку ме потресе, ова ти е ремек дело и хорор класика. Буквално најморничив и вознемирувачки филм што сум го гледал, и сето тоа постигнато без крв, убиства итн. Предлог за сите кои ценат добар хорор, не го пропуштајте, ова е нешто мрднато!

Го чекам у Синеплекс. Прв пат ќе одам на хорор во кино . Мислам дека заслужува таму да се гледа.

Има добра критика од луѓе што го имаат гледано. Здравје за недела ипол и јас ќе го гледам и тоа 3D, сега видов дека веќе 20 дена е во кино. :eek: Голем пропуст сум направила :D

И јас сеа видов дека го има во Cineplexx, грешка направив шо го спуштив и го гледав со лоша снимка :mad:

Што знам за мене па појако е вака да го гледаш во домашна атмосфера, поголем ефект и страв ќе предизвика :))) таму со 100 луѓе пак си безбеден :)) а тука кога ќе слушнеш крцкања од горе од доле, гласови ова она после, верувајте ви кажувам со запалено светло спиев! :)

Што знам за мене па појако е вака да го гледаш во домашна атмосфера, поголем ефект и страв ќе предизвика :))) таму со 100 луѓе пак си безбеден :)) а тука кога ќе слушнеш крцкања од горе од доле, гласови ова она после, верувајте ви кажувам со запалено светло спиев! :)

Баш ќе гледам да отидам на некоја проекција кога ќе нема повеќе од 5-6 души . И ќе седнам на столче оддалечено минимум 5 метра од друг човек во салата. Инаку најголем кошмар за овој филм би ми било "весело друштво" од 3 машки и 2 женски кое дошло заедно да се плаши и смее на кино (also known as " that sperm should end in the toilet") . Понекогаш мислам дека ќе задавам вакви . Многу малку ми фали.

Инаку озвучувањето во Синеплекс е врв , само да не ти грака некој над глава .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom