Млади надежи на македонскиот ракомет?

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Слушај ваму, јавна тајна е како се школуваше Лазаров и останатите сегашни звезди. Во странство работат од 16 години ама тие шо не се играчи, шо не се надежи. А за ова шо го кажваш делеле не делеле, да ми пишиш која е наредната утакмица на овие од кај Злате па да ги гледам јас уште еднаш. Јас ги гледав децата против Ринија, Лазарови и некни две со рет играја со Горче и со Радовиш. Мелат бе бате, не ми кажвај дели овој дели оној, одбрана се игра на високо ниво. Да ми пишиш обавезно сакам да ги гледам децата, криво ми е шо не ги имам гледано поќе пати !!!
Абе не е проблем за пишење јас ти кажвам реално е сеа ти можиш ако сакаш и со Хансен и Стефансон да ги споредваш.. Следна утакмица ке ти кажам кога е гледај ги и то е без да се лажиме и мене ми се другари ама сеа да ги форсирам е глупо оти никој не е толку добар да отскокнува над некој тие играт добро оти се тим а не оти имат некој индивидуалци. Таа е реалноста сега за фалење ако прајме фали ме усто оти ќе те искинам така да :)

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Утре се игра со Металург младинците од 14 часот , ќе играт сите и Марко и тие шо ги пишите како иднина од Пелистер и после то коментирајте дали навистина се надежи или не . Инаку утакмицата е за апсолутен шампион на македонија во младинска конкуренција а ова 1/4 финале таму изгубивме со 2 така да секоја победа со поќе од 2 значи пласман на младинците во полуфинале

Член од
23 февруари 2012
Мислења
304
Поени од реакции
214
Утре се игра со Металург младинците од 14 часот , ќе играт сите и Марко и тие шо ги пишите како иднина од Пелистер и после то коментирајте дали навистина се надежи или не . Инаку утакмицата е за апсолутен шампион на македонија во младинска конкуренција а ова 1/4 финале таму изгубивме со 2 така да секоја победа со поќе од 2 значи пласман на младинците во полуфинале
Абе сине ова екипа нема врска со на Злате а ? Тебе оти те префрлија во младинците, а ги гледав и овие Чурлевски и пикерчето ???
Битно Чурлевски ја збрка работата. По Јове цела утакмица се викаше, а тој кутрио отепан. Ти сине три четири пати нафта извади, арно голмано нивнио слаб. Јас мислев дека ова е истата со на Злате, ама ништо, ќути шо поминавме понатаму, таму сме изгубиле 2 , честито нека ви е !!!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ја претеравте сега сите од Пелистер ги кладовте како надежи .. Да отскокнува некоја класа над другите е тогаш е надеж а не кој стигна надеж бил да бидиме реални само кај нас и до 26 години се водиш како надеж а во другите држави до 20 години не се проби некаде веќе си пропадната инвестиција кај нас ти си иднината на македонскиот ракомет и на 25 години :)
Кај нас уште Филип Лазаров е надеж :D

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Абе сине ова екипа нема врска со на Злате а ? Тебе оти те префрлија во младинците, а ги гледав и овие Чурлевски и пикерчето ???
Битно Чурлевски ја збрка работата. По Јове цела утакмица се викаше, а тој кутрио отепан. Ти сине три четири пати нафта извади, арно голмано нивнио слаб. Јас мислев дека ова е истата со на Злате, ама ништо, ќути шо поминавме понатаму, таму сме изгубиле 2 , честито нека ви е !!!
2 пати нафта барав ми требаше со Гадафи догг бев :D не не префрлија туку тие шо сме од прв тим имаме и младинско право зато играме сите

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671

РК Металург потпиша 4-годишен договор со нов ракометар. Се работи за Горан Крстевски, еден од најперспективните млади ракометари во Македонија. Крстевски е роден 1996 година, висок е 194 см и игра на позиција централен и лев бек. Крстевски е пионерски и кадетски репрезентативец на Македонија и доаѓа од екипата на Младост од Ресен.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

РК Металург потпиша 4-годишен договор со нов ракометар. Се работи за Горан Крстевски, еден од најперспективните млади ракометари во Македонија. Крстевски е роден 1996 година, висок е 194 см и игра на позиција централен и лев бек. Крстевски е пионерски и кадетски репрезентативец на Македонија и доаѓа од екипата на Младост од Ресен.
Шо дете ќе беше овај, 96та роден 194 висок :icon_mrgr:

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
Za Vardar sum, ama mora da se priznae deka decava se pravi rakometni biseri. I odlicen potez na Metalurg sho im dava shansa u prva ekipa.

Kajgana Shop

На врв Bottom