Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Напротив, Бабунски е учен на тој најблиску а нашиве дрва на тој најдалеку или во аут.

Потфрли денес Пандев не беше во елемент, исто така не ми се допаднаа ниту Тричковски ниту Ибраими.
Средината некако премногу статично, Треба да се стави везен играч Бабунски за тој да ја земи за да ја префрли на Пандев кој исто така треба да игра по назад од шпицот, таму е по опасен. После секоја утакмица го велам ова Пандев понапред го става единствено со Шкотска таму изигра како што треба од тогаш очигледно дека Чеде му дава такви задачи.И Бабунски кога влезе на местото на Пандеви отј отиде понапред ама после почна да се враќа за тој да ја прибери и да ни покажи малце што е среден играч, елеганција во движење секоја чест и му посакувам светла кариера и во клубот а уште повеќе за репрезентација.
Не мислев буквално, сакав да кажам, знае да направи нешто повеќе со топката. Нашите креативци досегашни што знаеа да направат? Тоа ми беше муабетот:)

Како мислите би се слагале Бабунски и Ѓуровски во средина? Ако и другиот Бабунски се покаже за некоја година и на еден начин го замени Пандев ќе имаме добра репрезентација.

Како мислите би се слагале Бабунски и Ѓуровски во средина? Ако и другиот Бабунски се покаже за некоја година и на еден начин го замени Пандев ќе имаме добра репрезентација.

Го гледав Ѓуровски на два-три натпревари, кога сите беа трупци и безидејни, тој правеше разлика и мислам дека е прилично добар играч, има и видеа од тајландска лига кајшто прави егзебиции, постигнува голови. Не знам зошто е изоставуван последно време.

^Ѓуровски ќе биде повикуван секоја утакмица (а и заслужува), ама се додека е во Тајланд нема да биде повикан. Не сакаат да им плаќаат авионски карти на тие што играат во Азија, не е прв случај ова.

Ова ме потсети на една кавга со бугарите низ темиве, се каравме после нашето 4то место во кошарка и се избацуе еден бугар и ми ја прави ти нели знаеш бугарија која светска сила е во спорт ма? И следно е набројување на спортисти - гимнастичарки :pos:
Ajde-ajde, se sekavam kolko srecna be 1 godina nazad za to shto Bugariq dobila edva 4 mesto na odbojka na Olimpiskit igri.

Odnosno mechot - podprosechno nivo i od dvete komandi, no bitno e da e ot vreda za igracjite i najveke trenerite predi mechovete od kvalifikaciite. Nashata komanda imashe poveke mojnosti, no se iznenadah od obidite da se stigne do gol po edin i ist nachim. Skoro ke se razbere dali toe e nekoja ideja na trenerot.

Ajde-ajde, se sekavam kolko srecna be 1 godina nazad za to shto Bugariq dobila edva 4 mesto na odbojka na Olimpiskit igri.

Odnosno mechot - podprosechno nivo i od dvete komandi, no bitno e da e ot vreda za igracjite i najveke trenerite predi mechovete od kvalifikaciite. Nashata komanda imashe poveke mojnosti, no se iznenadah od obidite da se stigne do gol po edin i ist nachim. Skoro ke se razbere dali toe e nekoja ideja na trenerot.

Вашите булгари играат рагби, кај се видело толку високо да си поставен? :facepalm:

Да одеше така како на пријателскиве, кај ќе ни беше крајот. Игравме мртво, ама се погоди после продорот на Стефан пенал, па после искористивме уште една вана би офсајд замка и победивме.
Бабунски беше добар како за прв натпревар и толкава минутажа, се гледа дека има нешто поразлично од останатите. Трајковски браво, мило ми е за првенецот, треба да игра почесто.

Пандев... ех Пандев. Јас порано го критикував, ми викаа дека сум хејтер, дека сум од оние кои после ќе го слават, што не е така, бидејќи Пандев никогаш не сум го сакал и секогаш сум викал дека за репрезентација е друг играч.
И треба да му се земе капитенската лента, затоа што знаеме со што се одликуваат вистинските капитени.
Затоа треба да се критикува, без разлика дали позитивно или негативно. Секогаш. Ако критикуваш, ќе знаат каде им се слабите страни и ќе станат посилни. Вака, им е гајле.
Истото важи и за Тричко, ама океј, тој е вечити таленат, ќе го биде, има време.

Да одеше така како на пријателскиве, кај ќе ни беше крајот. Игравме мртво, ама се погоди после продорот на Стефан пенал, па после искористивме уште една вана би офсајд замка и победивме.
Бабунски беше добар како за прв натпревар и толкава минутажа, се гледа дека има нешто поразлично од останатите. Трајковски браво, мило ми е за првенецот, треба да игра почесто.

Пандев... ех Пандев. Јас порано го критикував, ми викаа дека сум хејтер, дека сум од оние кои после ќе го слават, што не е така, бидејќи Пандев никогаш не сум го сакал и секогаш сум викал дека за репрезентација е друг играч.
И треба да му се земе капитенската лента, затоа што знаеме со што се одликуваат вистинските капитени.
Затоа треба да се критикува, без разлика дали позитивно или негативно. Секогаш. Ако критикуваш, ќе знаат каде им се слабите страни и ќе станат посилни. Вака, им е гајле.
Истото важи и за Тричко, ама океј, тој е вечити таленат, ќе го биде, има време.
Ами мора и ние негде да тепаме .. Ако не важни утакмици , барем пријателскиве си ги тепаме :)

Трајковски да го форсираат ќе биде играчиште.Од неколку те пати што го имам гледано ми покажува страшен осет за фудбал, ги има потезите како различна школа да е а не копачиве наши.

Трајковски да го форсираат ќе биде играчиште.Од неколку те пати што го имам гледано ми покажува страшен осет за фудбал, ги има потезите како различна школа да е а не копачиве наши.

:pos:Страшен осет за фудбал има :pos: Мора нека искача што побрзо од филмот во кој е влезен.

Мирко Ивановски го има измислено фудбалот за Трајковски, ејј Мирко..........

Фановите на Жулте Варегем го рангираат Трајковски како еден од најнеталентираните играчи на овој тим :icon_mrgr: Правам муабет со неколку нивни фанови и ми викаат големо олеснување им било кога ќе виделе дека е на клупа :icon_mrgr:

^Ѓуровски ќе биде повикуван секоја утакмица (а и заслужува), ама се додека е во Тајланд нема да биде повикан. Не сакаат да им плаќаат авионски карти на тие што играат во Азија, не е прв случај ова.

Абе седи каков Ѓуровски, сите што играат во Азија не заслужуваат во репрезентација (со исклучок на јапонска и корејска лига) , лигана кај што играт Ѓуровски ти е прав циркуз.

Абе седи каков Ѓуровски, сите што играат во Азија не заслужуваат во репрезентација (со исклучок на јапонска и корејска лига) , лигана кај што играт Ѓуровски ти е прав циркуз.

Не зборим по тоа какви партии пружа во Тајланд. Играше неколку пати за репрезентација, даде гол, асистираше и беше еден од подобрите. Во Војводина исто беше еден од клучните играчи, така да ако некој од нашево првенство заслужува да биде повикан во репрезентација, тогаш и Ѓуровски сигурно заслужува.
Само кажав зошто не го викаат.

Фановите на Жулте Варегем го рангираат Трајковски како еден од најнеталентираните играчи на овој тим :icon_mrgr: Правам муабет со неколку нивни фанови и ми викаат големо олеснување им било кога ќе виделе дека е на клупа :icon_mrgr:

Што го направивте бе па и вие... талентот може не му е најголема предност ама па ја има спортската среќа што е неопходна за фудбал на повисоко ниво.
Е сега дека е малце влезен во филм е...ама ќе му помине

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom