Малце постар пост али колку е јако ова,фала за советот приjателеЧим имате заедничка другарка,многу е полесно,барем за мене.Кажи и на другаркати отворено дека ти се свига и да искочат заедно,и нормално ти ке дојдеш,другаркати ке рече треба да купам нешо у тој стил,и после настапувас на сцена.Измислувај некој случки цело време збори,обиди се да ја насмееш и постојано гледај ја,ако ти е срам откажи се уште сеа.
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 05:08 ---
Исто така не дреми многу на форумов,искочи со некој девојчиња,праи муабет,опушти се,смислувај некој причи, после самото ке си дојде
Ова на 11 години?Еј девојче извини мојт да те сликам ?
Зш бе ?
Сакам да му покажам на дедо мраз шо сакам за нова година
Палит до 19-20 ... ако е над ќе и речишОва на 11 години?
каде може да се најде таа книга ..сите коментари на темава се безвезе поготово на момциве со мислат дека се гуру(момчињата со најдолги текстови)ако прашаат зашто ке им дадам одговор да не губам време не сум за нив тука
како и да е би ти препорачал да го послусас Smert книгата е феноменална и навистина ке ти помогне имав и јас проблеми со срамежливост и слично. Може некој ке ти каже тука кои комплименти и флертови можеш да ги употребиш но мора да знаеш дека тие се 30-40 % од она што треба да го имаш како целина кога пристапуваш на девојка во книгата ги имаш тие објаснувања и примери можеш и на интернет да најдеш видеа од презентации со David DeAngelo...позз
Од ова знаеш што ќе искочи..Ќе ти се изнасмее у фаца,уште па ако е со другарки има параноја да ги фати.Цел град има да си чуе.Здраво моме, сакаш да зборуваме за мене?
А ако нема Фејбук, ништо не ти преостанува освен гулаб писмоносец или димни сигналиAу ова генерацииве денешни врска немаат, па ќе ја аднеш на фејсбук бре.
Кој нема фејсбук денес бре?А ако нема Фејбук, ништо не ти преостанува освен гулаб писмоносец или димни сигнали
И ја пријавуваш за сексуално вознемирување...Кој нема фејсбук денес бре?
Али ако е толку фрик, нишо, едноставно се јавуеш у полиција