Како да започнеш разговор со девојка која не ја познаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Чим имате заедничка другарка,многу е полесно,барем за мене.Кажи и на другаркати отворено дека ти се свига и да искочат заедно,и нормално ти ке дојдеш,другаркати ке рече треба да купам нешо у тој стил,и после настапувас на сцена.Измислувај некој случки цело време збори,обиди се да ја насмееш и постојано гледај ја,ако ти е срам откажи се уште сеа. :)
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 05:08 ---
Исто така не дреми многу на форумов,искочи со некој девојчиња,праи муабет,опушти се,смислувај некој причи, после самото ке си дојде ;)
Малце постар пост али колку е јако ова,фала за советот приjателе :)

Член од
31 март 2008
Мислења
2.572
Поени од реакции
1.864
1 - ne se tresi pred nea, bidi si smiren i ne se grizi ako ne te bendisa. ne e prva, nema da bide ni posledna. ako za site se treses dali ke te bendisat, ke ti obeli kosata od grizi.

2 sekogas imaj na um i odnesuvaj se taka kako da ti si mnogu povreden od nea, deka taa treba da go zasluzi tvoeto vnimanie. ako ja kacis na piedestal togas pisi propao.

3 gledaj ja vo oci koga i zboris/ti zbori, drzi gi racete i teloto opusteni i nikako ne se soglasuvaj so se so ke rece. ti si imas svoe jas, sekogas izrazuvaj go svoeto mislenje, bez razlika so e 100 posto porazlicno od nejzinoto.

ako ne i se dopadnes teraj ponatamu, ima mnogu ribi vo moreto. na site ne mozes da im se dopagas. isto kako sto ni site ne ti se dopagaat na tebe.

ova i sam ke go svatis posle nekolku odbivanja od strana na devojkite.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Еј девојче извини мојт да те сликам ?

Зш бе ?

Сакам да му покажам на дедо мраз шо сакам за нова година (y)

marinium

Even Cops Dial 911 -S.W.A.T !
Член од
5 мај 2013
Мислења
994
Поени од реакции
506
сите коментари на темава се безвезе поготово на момциве со мислат дека се гуру(момчињата со најдолги текстови)ако прашаат зашто ке им дадам одговор да не губам време не сум за нив тука

како и да е би ти препорачал да го послусас Smert книгата е феноменална и навистина ке ти помогне имав и јас проблеми со срамежливост и слично. Може некој ке ти каже тука кои комплименти и флертови можеш да ги употребиш но мора да знаеш дека тие се 30-40 % од она што треба да го имаш како целина кога пристапуваш на девојка во книгата ги имаш тие објаснувања и примери можеш и на интернет да најдеш видеа од презентации со David DeAngelo...позз
каде може да се најде таа книга ..
фала

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Здраво моме, сакаш да зборуваме за мене?
Од ова знаеш што ќе искочи..Ќе ти се изнасмее у фаца,уште па ако е со другарки има параноја да ги фати.Цел град има да си чуе.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.403
Поени од реакции
16.633
Aу ова генерацииве денешни врска немаат, па ќе ја аднеш на фејсбук бре.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Aу ова генерацииве денешни врска немаат, па ќе ја аднеш на фејсбук бре.
А ако нема Фејбук, ништо не ти преостанува освен гулаб писмоносец или димни сигнали;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.403
Поени од реакции
16.633
А ако нема Фејбук, ништо не ти преостанува освен гулаб писмоносец или димни сигнали;)
Кој нема фејсбук денес бре?
Али ако е толку фрик, нишо, едноставно се јавуеш у полиција :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom