Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ja ne!!!
Ne sum Skopje!!!
Steta...ama za Manure obavezno!!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Кога би го бирал составот со Стоук....

Опција 1 или опција 2.

Повеќе ми се свиѓа опција 1 од причина што средината би ја имале во раце а Стариџ и Аспас се добри за притисок во противничка половина.
А нели пошто Стоук прават промена на системот на игра, мислам дека ќе се обидат да ја спуштат топката на земја.

Кога би ја користил формацијата на Шефот...тогаш опција 2 е одличен избор на играчи .
Со тоа што Аспас Стерлинг и Кутињо би ротирале во сите варијанти а Стариџ би бил фиксен напред .

Одбраната нормално не се менува.

Ќе повторам... многу би сакал да ја видам Опција 1 на терен.... Кутињо би бил ко Штраф низ иверица.... Апсас и Стариџ треба само да ги отвараат централците на Стоук.
Вака и Хендерсон би добил поголема слобода од позади да влетува.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ален ќе игра прва.
Исто и Даунинг (доколку остане, се разбира)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ален ќе игра прва.
Исто и Даунинг (доколку остане, се разбира)

Даунинг... шо Даунинг ... отиде тој.
А мислам дека Шефот го преферира Хендо пред Ален... моја предпоставка.

S

Stivie G

Гостин
Ален му е миленикот, секак ќе игра. Мислам дека Стариџ ќе биде на клупа првото коло.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ауу каква грешка:) Тонч

Ќе видеме.... мене така ми личи.
Мислам дека Хендо повеќе го бендисува ради тоа шо може да го ротира со Кутињо коа влегува внатре.... Ален ја нема таа опција;)
Капетанот и Лукас би биле незаменливи.... така да одлуката ќе паѓа само помеѓу нив двајца, а знаеме Хендо за што се користи кога е на терен со Кутињо.
--- надополнето: 13 август 2013 во 12:46 ---
Ален му е миленикот, секак ќе игра. Мислам дека Стариџ ќе биде на клупа првото коло.

Чим Стариџ издржа цело полувреме.... мислам дека ќе стартува од прва.
Повеќе веројатно е Аспас да преседи првата, но имајќи во предвид дека Сем Алардајс му остана Медицинскиот преглед ради тоа шо го купи Даунинг:pos: тогаш Аспас би можел да игра десно.
--- надополнето: 13 август 2013 во 13:14 ---
Даунинг и официјално.....Чекич!!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
A be, i jas sakam da ostanat ovie dvajca. Ama...
Sepak, nema da e loso da ima zamena za Staridz, uste eden bek i eden krilen. Da ima konkurencija i nedajboze ako nekoj se ispopovredi (ko sto znaat).

Nejse, interesna sezona ne ceka.
Епа имаме замени, Аспас и Борини, неможиме да си приуштиме моментално уште замени, пошто и не играме во некое Европско натпреварување
--- надополнето: 13 август 2013 во 13:36 ---
Се, се, само да не играат всредина Лукас, Џерард и Ален, никогаш нема гол да дајме
--- надополнето: 13 август 2013 во 13:46 ---
Сега за таа толку зборувана лева бековска позиција, се спомнува и Контенто, и пак сме во битка со Арсенал, тие го бараат Густаво, а од Баерн потврдија дека или Контенто, или Густаво ќе ја напуштат Алианц Арена

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Абе ги акнавме Њукасл од земја..Стариџ после овие 2 гола прва постава е гарант против Стоук.

Kajgana Shop

На врв Bottom