ако ти одговара MiB гледај го...
инаку изгубив респект за секој ебан актер што е во SM5.. т.е. простено му е на Чарли 2-3 мин. е само а и сцената ме потсети на добрите стари сезони на 2&0,5 men не знам зошто.. се изненадив кога го видов Скот од TW ајде ама Хејли од MF? инаку гледав до крај онака.. за малку фалеше да се насмеам ама тоа е..
SM5, 2,05, TW, MF?
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Треба да дешифрираме прво, за да разбереме..
Е ај сега, од 1-5 ќе гласаме и ќе редиме ½ , пошо од 1-10 е многу комплицирано. И патем, и youtube функционира со бумбари па ене милијарди прават. Ама ај да му го напрајме меракот на њотко
Па и не е баш исто, кога ќе преполовиш ако до сега си давал од 1-10.. иако звучи логично.
Ако некоја 7-ка му ставиш 4 (ѕвезди) делува преценето, поготово кога ќе го ставиш до друга 4ка.
Од 50 ја на 5 дали им имам дадено половинки.. од 1 до 5 доаѓа до израз личното мислење, дека полесно ќе навалиш кон една ѕвезда или две..
Реално, освен OGF филм под 5 немаш оценето од кога.. Drag Me to Hell? Џабе од 1 до 10, кога почнуваме со оценување од 5 до 10.
И срам те било, си наредил блокбастери..
Али ако толку ти пречи, слободно оценувај од 1 до 10, ама бел/црн бумбар неможам да прифатам, нема простор за оценување.. цела палета бои од бубмари може.. пример: OGF црвен бумбар!!