Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
може и тебе некој да ти го шибне и тоа со медалти би бил задоволен и да ти го шибне некој а не па со 4 место
може и тебе некој да ти го шибне и тоа со медалти би бил задоволен и да ти го шибне некој а не па со 4 место
Ај бе доста со тоа една педа народ, и една рака луѓе а голем успех. Ракометарките на Црна Гора со 600 000 жители (колку Скопје) се партал направија. Тргнете го Бо од тимот и ќе остане екипа на која највисок дострел ќе и биде квалификувањето за светско и европско првенство.
Кажи му го тоа на Шота Буби,кој патем има златен медал од шибање,со тој комплекс на пониска вредност никогаш нема ништо да освоиме
Ај бе доста со тоа една педа народ, и една рака луѓе а голем успех. Ракометарките на Црна Гора со 600 000 жители (колку Скопје) се партал направија. Тргнете го Бо од тимот и ќе остане екипа на која највисок дострел ќе и биде квалификувањето за светско и европско првенство.
Барем да уплатев на оваТешко на ова европско да се направи нешто... јас сум објективен не верувам дека ќе ја поминеме групата , па сега кошаркарите нека ме демантираат .
Па 21ви сме.Јас од кошаркарите очекувам.......... во секој момент да се вратат во Македонија.
Да видиме како ќе завршат и останатите натпревари. Можеби ќе завршиме и оваа година како 4то пласирана репрезентација, но гледано од долу нагоре на табелата.
Искрено очекував многу повеќе од момциве, но тоа е...