Новата Мис Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Девојкава на Фб има каде-каде поарни фотки од овие за Мис. Добра е. (y)
Веќе реков дека од конкуренцијата што ја имала, не можеле поарно да изберат, другото се е поужасна катастрофа.

Кој бил денививе во Дојран,можел да види што ти значи лепотица,(уште е таму)
инаку е од Куманово и има со неа едно мало дете нејзино,маж нема.
На која плажа е таа таму е и народот македонски од машки пол. Е фали снимка знам.
Оваа стварно не може да се мери со неа во лепота.

Ни во живо не е убава премногу вештачки изгледа. Не и личи ваква фризура како тетка за на свадба. Со собрана коса така и така. Има многу женски кои и без шминка се поубави и може да бидат мис. :D
Оние навистина природно убавите се откажаа од вакви избори затоа што не сакаат да се натпреваруваат со некои симнати од Скопска Црна Гора кои воопшто не одговараат со висина и тежина. :D

daily_gifdump_426_09.gif

Во овој избор на мисици, победничката богами е најубава, барем има некоја самодоверба и држење. Пола од овие се искривени во рамената и колената му се познават.

Зоки фаци да не бил у комисија?
--- надополнето: 9 август 2013 во 22:53 ---
424590_514584771885805_575917763_n.jpg

Шо му фали на дејчево? Не тресете зелени згодна е и за 99% од убавициве на фејсбук е измислена.

Сликава...Стај и кич шатирана коса и ете ти ја гулабица...Ме мрзи сеа фотошопот да го палам, али фала за сликава, ќе биде урнебес по социјалниве мрежи :)

И објективно глеано имало многу подобри наместо неа, оваа не е ништо посебно. Али од другиве таму, некако највише се истакнуваше.

И таа сликата шо ја фатиле, мис треба во секоја поза да изгледа убаво, а не во одредени ;)

Еве ви ја ...

Чафе ... Кафе ... Чај ...
:tapp::facepalm::tapp::facepalm::tapp:
Сепак на видеово е во нешто малку подобро издание отколку на сликите презентирани од изборот на мис ... облечена вака ко на видеово личи поубаво отколку онака разголена на сликите од изборот на мис !
ОК има и огромен број на други девојки кои личат слично вака ко неа, има доста и погрди од неа(свињи од +100 кила) но сепак можеле за мис да најдат и далеку поубава девојка !
Прашањето е како победила ... или во жирито бил Зоки Фаци:icon_mrgr: или пак цурава му дала на некој таму главен пајташ по овие ствари и тоа е тоа !

Кој бил денививе во Дојран,можел да види што ти значи лепотица,(уште е таму)
инаку е од Куманово и има со неа едно мало дете нејзино,маж нема.
На која плажа е таа таму е и народот македонски од машки пол. Е фали снимка знам.
Оваа стварно не може да се мери со неа во лепота.

Да не гу зимаш сс све дете бре Анчо и ти на старе године се збрљаве трчаш по кумановке :D

Мене на сите слики ми е грда, не ми е јасно толку ли немало некоја поубава, дај погледнете ја во фацата каква е.

Не дека сум експерт, али оваа во среде каде-каде е поубава... Се гледа дека се намештаљки, еден BJ на организаторот и твоја е победата.
grupna-21.jpg

grupna.jpg

А што е финтата што сите се како отепати ? може некој да ми објасни не видов ниту една убава девојка. Кој ги избирал овие, како стигнале овие до тука, на колена ли ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom