Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Дечки дајте нешто предлог за меден месец во септември.
Се мислиме за Мајорка, читам Ел Аренал да го одбегнам, другиве места се малку поскапички. Е сега некој предлог од вас, некоја агенција и сл.
Или некоја друга локација, романтична и интересна, а да не е нешто премногу скапо.
Многу ќе ви бидам благодарен.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475

смешки

јас ќе одам во Хрватска Макарска

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Како е во Грција од 5ти септември па до крај на септември за одмор? И дали знаете од прилика како се движат цените за 7 дена, ластминут или вонсезонски цени?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како е во Грција од 5ти септември па до крај на септември за одмор? И дали знаете од прилика како се движат цените за 7 дена, ластминут или вонсезонски цени?
Мирно, убаво, тивко, поефтин смештај дупло од сезона, чисто море, без гужви...ти и морето :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Мирно, убаво, тивко, поефтин смештај дупло од сезона, чисто море, без гужви...ти и морето :D
Не идам сам бе :icon_mrgr:

Рано е уште, од 1ви ќе гледам понуди со ластминут... Фала леа :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не идам сам бе :icon_mrgr:

Рано е уште, од 1ви ќе гледам понуди со ластминут... Фала леа :)
Ма и со кој и да идеш остануе опција ти и морето :D

По 20е ќе најдеш смештај со гаранција. Иди си хотелски најпаметно ти е, понудите сигурно ќе бидат приступачни за Септември. Нема да се замараш со ништо, а Грците се познати по добра и обилна хотелска храна.

Убав помин, користи кондом :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Ма и со кој и да идеш остануе опција ти и морето :D

По 20е ќе најдеш смештај со гаранција. Иди си хотелски најпаметно ти е, понудите сигурно ќе бидат приступачни за Септември. Нема да се замараш со ништо, а Грците се познати по добра и обилна хотелска храна.

Убав помин, користи кондом :D
Се разбираме :D

Пошто не сум бил Грција, а има мал милион места од тоа што можам да видам, ај препорачајте помирни и поевтини места па да поминам низ темите да разгледам и низ интернет, зашто вака само ќе лутам...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Се разбираме :D

Пошто не сум бил Грција, а има мал милион места од тоа што можам да видам, ај препорачајте помирни и поевтини места па да поминам низ темите да разгледам и низ интернет, зашто вака само ќе лутам...
Полихроно, Пефкохори (прв крак), Сарти на втор крак.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Дали некој бил во Белгија или Швајцарија, мислам на туристички онака?
Сакам во почетокот на октомври да идам некаде пошто летово немам одмор, а овие држави не сум ги посетил сеуште. Прво се думав за југот на Франција, ама таму веќе сум бил, па сакам нешто ново да видам и прошетам.
Слушнав некаде дека Белгија имала убави градови, Бриж конкретно... За Швајцарија пак, градовите и не се нешто импресивни на сметка на руралните делови.
Информации од прва рака некој???

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
И оваа година на прекрасниот Закинтос <3 Тие убавини вреди да се повторат:pipi:

Член од
10 февруари 2010
Мислења
92
Поени од реакции
6
Сарти, Нео Мармарас, Калитеа или Кавала... ве молам за помош кое од овие места е најдобро за одмор во септември, да има убави плажи и навечер да се прошета (кафичи, шеталиште, диско баш и не мора), значи да не е некое забутано и ептен фамилијарно место за одмор :)

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Некој во БАрселона да бил на сопствена режија, да предложи апартман или нешто?

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Booking.com најсигурно ти е, ем препораки од други посетители, ем ќе си одредиш според цена, се`.
Знам за букинг, ама мислев некој од форумов да не бил па да сподели искуство.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Шо знам за мене секогаш најдобар одмор било кога ќе можам да поспијам убаво да се одморам и рекреирам не дека Грција нема такви места ама некако ми е шубе за спиење таму плажа и ноќен живот се едно исто ,да не ме сфатите погрешно прво треба да знаеш шо те чека па така и да си го организираш одморот никако да дојде до замор.

Kajgana Shop

На врв Bottom