Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

• Креатор на темата Креатор на темата kapadaster
  • Време на започнување Време на започнување
Во понеделникот се вратив -бев по Паралиа -Грција една недела. Местото е закон-за секоја возраст ...Улици со мноооогу продавници ,мн ресторани ,слаткарници....кафичи ...паркови.Со еден збор ѕверско.:pipi:(y)
иначе во паралиа више идам 10 год...можда јесте малку глупо ли чудно што идам на едно место али мене и е топ :D

Дечки, некој да бил во Калитеа, ама без агенција, сам да си бара престој? Да не знаете некоја вила и бројче да имате од таму?

Да не случајно некој начекал во некоја од агенцииве понуди од повеќе од 9 вечери за Лефкада?

Ми отпадна варијантата со сопствен превоз така да ќе зависам од агенциски превоз а сегде кај што видов се по 9 вечери.

Дали некој бил на Паг?Лесно се наога смештај?

Некој да сподели искуство за во Амстердам. Дали е ефтино, карта за колку пари нашол, сместување како се движат цените, колку денови минимално е добро да се остане со цел да се осети градот како што треба и се шо ќе му текне поврзано со Амстердам? :)

Некое инфо за смештај од крај на Август или почеток на Септември во Неа Врасна, Паралиа/Олимпик, Пефкохори за 4ца за 9 ноќа? Може линкчиња од агенции, понуди ова она, јас барав, ама се скапо ебаго. До 200 евра максимум за апартманче.

Има ли некој одено за Сардиња ? Налетав на една понуда за таму од ТА Орфеј и добра ми стои, ама малце сумливо ми е - Не е наведено дали е вклучен и превоз ..

nekoj bil na zlatni pesoci? planirame da ojme ekipa, da kazit kako e nokniot zivot, dali imat zabavi,ceni i slicno

За Калитеа некој да каже колку се плаќа за лежалки? И некој ако бил во Амос Апартментс да пише искуство?

Некое инфо за смештај од крај на Август или почеток на Септември во Неа Врасна, Паралиа/Олимпик, Пефкохори за 4ца за 9 ноќа? Може линкчиња од агенции, понуди ова она, јас барав, ама се скапо ебаго. До 200 евра максимум за апартманче.
http://skaut.com.mk/ponudi/leto-2013/grcija/olimpik.html Moжеш и со diners na 12 рати а и ако имаш некој што ти работи во железница може и со писмо на 8 рати.

Дали некој е бил на островите Дуги Оток и Муртер во Хрвaтска по што ќе одам во Задар па дали вреди да трошам време за да ги посетам

Како најевтино до Лисабон? Гледам тешко директен лет да се најде..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom