Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
овај бањак подобар од бартра е и од било кој одбранбен проспект шо сме го имале во последните години... заедно со пујол ќе бидат добри засилувања... не ни треба луиз.
с. роберто ќе го замени тиаго.

Џабе ти е иронијава.
А, иначе подготовките ни се очај, противниците се гола вода. Незнам како проценивте дека Бањак е толку добар, еве го прави пенал против факинг Тајланд, нека се кали уште две-три години во Б после ќе правиме муабет.

Џабе ти е иронијава.
А, иначе подготовките ни се очај, противниците се гола вода. Незнам како проценивте дека Бањак е толку добар, еве го прави пенал против факинг Тајланд, нека се кали уште две-три години во Б после ќе правиме муабет.

А шо има врска тоа шо напраил пенал, тоа значи дека не е добар или што?
Па Маскерано кога почна праше жолти за 5 мин, праи киксови невидени, плус многу е низок, овој да се кали у прв тим на куп утакмици и некој по небитни ќе биде 3 класи боље од Маскерано.
Ако веќе не зиаме стопер боље да играме со него и Бартра, барем ќе стекнат искуство и ќе знаеме у што е проблемот одколку со Маскерано и Пујол. Друго што ме радува на утакмицава е тоа што Меси не е себичен за Нејмар и добро ќе се уклопат. С.Роберто е сосема солиден, само ме нервира што Фабрегас пак игра таму лево кај Нејмар, нека влезе у средина.

А шо има врска тоа шо напраил пенал, тоа значи дека не е добар или што?
Па Маскерано кога почна праше жолти за 5 мин, праи киксови невидени, плус многу е низок, овој да се кали у прв тим на куп утакмици и некој по небитни ќе биде 3 класи боље од Маскерано.
Ако веќе не зиаме стопер боље да играме со него и Бартра, барем ќе стекнат искуство и ќе знаеме у што е проблемот одколку со Маскерано и Пујол. Друго што ме радува на утакмицава е тоа што Меси не е себичен за Нејмар и добро ќе се уклопат. С.Роберто е сосема солиден, само ме нервира што Фабрегас пак игра таму лево кај Нејмар, нека влезе у средина.

Тоа значи дека не е искусен, не дека не е добар, детето греши на една сосема небитна пријателска камоли кога ќе почне лигата, да не зборувам за некои посериозни утакмици. Сосема нормално е тоа за неговата возраст, затоа викам дека му е рано. Единствениот посериозен напад и притисок врз него беше при пеналот, не видов ниедна интервенција, не можеш да процениш халф ако тој цело време игра сам на својата половина. Инаку неговите физички предиспозиции се измислени, веројатно најдобар во светот меѓу своите врсници, но далеку од првиот тим на Барселона, глупо е да се кажи дека заради него и Пујол не мораме да земиме друг играч, оо и тоа како мораме.

А, од Бартра е подобар и тоа многу, си остана само потенцијал тој кога не се труди да се здобие со некоја маса.

Леле реметење, кои се овие против кој играме.:pos:

Инаку Барца ќе добие 6 мил евра за глупиве натпревари шо ги игра сеа

Ради тие ебани 6 милиони евра можиме сериозно да наебиме на првата утакмица со Атлетико. Прв вистински противник на првата официјална утакмица, ебати предсезоната.

Ахахах, каков Атлетико. Не му бегаат 6 гола од Барса нему :)

Да бе, заборавиле фудбал да играат, па ќе изгубиме од Атлетико.

Да не се лажеме, во ваква ситуација Супер Купот е предсезонска утакмица.

Иначе Росел каков цинцар е не ми се верува. Понуда во регионот од 20 -25 милиони за Луиз. Не знам дали да се смеам или да плачам.

Да не се лажеме, во ваква ситуација Супер Купот е предсезонска утакмица.

Иначе Росел каков цинцар е не ми се верува. Понуда во регионот од 20 -25 милиони за Луиз. Не знам дали да се смеам или да плачам.

Нормално е тоа, праќаат понуда од 25 милиони а овие бараат 50 и до кај 37-40 да дојдат и да се договорат. Неможе одма 40 и ќе треба 50 да дадат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom