Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Не ... јака повреда :icon_lol:
него учени сме више ... за Торес ми беше ептен криво кој си замина ,ама за овој и не толку .

S

Stivie G

Гостин
Не ... јака повреда :icon_lol:
. за Торес ми беше ептен криво кој си замина .
За овој и ден денес ми е криво што го пуштивме тогаш . 3-4 дена бев во шок :D . Замислете што ќе биде со мене ако Кутињо замине :place::D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Денеска се осеќам многу предадено. Кај ова со Суарез, па и мачката ми избега и баш сеа коа се прибрав ја видов пред влез али бегаше од мене, дури и откако ме помириса. Нејќе да се врати дома и покрај цела храна шо и ја купував и цело време што ја галев, речиси година-дена. Повеќе ги сака уличните мачки и природата од мене :confused:

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.994
Поени од реакции
1.415
Денеска се осеќам многу предадено. Кај ова со Суарез, па и мачката ми избега и баш сеа коа се прибрав ја видов пред влез али бегаше од мене, дури и откако ме помириса. Нејќе да се врати дома и покрај цела храна шо и ја купував и цело време што ја галев, речиси година-дена. Повеќе ги сака уличните мачки и природата од мене :confused:
Штампаната ли ? :icon_lol:
Кое недоразбирање падна тогаш хах! :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.709
Добро барем конечно се изјасни и он ебате. Ништо, буквално ништо немавме слушнато. Е сеа ако стварно сме му ветиле трансфер ако влеземе у топ 4, фер е да го исполниме ветувањето (глуп потег од управата у секој случај). А од негова страна исто толку фер би било да не бара трансфер у друг англиски клуб, туку да чека понуда од странство. Ако го продадеме за 50 милиони у странство, тоа би било идеално според мене. Он ќе си игра кај што сака, ние ќе си го реконструираме тимот. И волкот сит и овците на број.
Обратно... или несакајки си испуштил едно НЕ...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Обратно... или несакајки си испуштил едно НЕ...
Сум испуштил :)
--- надополнето: 7 август 2013 во 02:33 ---
Не си и давал доволно слобода, затоа ти бега :D
Како не, немаше место кај што се немаше качено и прошетано. Дури и по оградениот дел што води од тераса до мојата соба идеше. Луда мачка... али тоа е. Само на крај да не отиде кај комшиите, ако е така онда од Бренди у Суарез може да ја прекрстам :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.951
Земи си куче, да видиш што е лојалност, Стиви Џи можеш комотно да го крстиш.
Мачката прекрсти си ја у Овен.

Член од
25 јули 2013
Мислења
33
Поени од реакции
14
Епа пријателе, мене ме заболе. Ако не го ставаш Ливерпул на прво место, мене ми е сеедно дали сакаш у Барса, Наполи или Турново.

that's the spirit boi...
taka i jas sakam da si go gleam mojot Bayern, ama takvi faci mojs samo da nacekas od skolata ili od samiot grad... retko kje najs nekoj Zanetti nastrana.

peace

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
А чекај малце зашто да не се продаде на Арсенал? Па тоа е најдобрата можна варијанта од заминување на Луи во ривал. Со сета почит кон Арсенал и нивниот успех да изградат нов стадион, тоа е тимот кој има моментално еден од нај нестабилните squadѕ. Имаат многу дупки кој треба да ги покријат.
За разлика од другите топ4(5). Сити кој во секој момент може да распали со некое мултимилионско чудо; Челзи има страшен тим на хартија а Жозе ако ги намести коцките ке лапаат титула; Мануре...; И еве Тотнем исто прави добар тим што лани се носеше 37 кола и 60тина минути со Арсенал.

Сето ова ке го оправдам и ке кажам браво управа САМО ако го продадат за сума за која што се вреднувани Кавани и Фалкао. Настрана transfer fee-то и ова од горе, би го дал на Арсенал затоа што Луи веќе има голем багаж зад себе. Не сум баш најсигурен дека топџиите ке го поддржуваат онака како што го поддржувше Пул. Незнам колку би ја ставиле раката во огин или образот на тапет за Луи. Додатно незнам колку би се одразил целиот притисок (кој сигурно ке се биде распламнет) од медиумите и притисокот од price tag на неговата игра. На крајот на денот, изрази непочит и лажна љубов кон клубот.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Море луѓе, ако некој клуб не ја испрати посакуваната сума на пари, нема да си оди, тој ако сака и од зид нека се удира. Тој има договор и нема потреба од брзање, а тоа МИ ВЕТИВТЕ....well во животов на многу пати ветуваме а не остваруваме, и Роџерс можи да го закопа Суарез и да му речи: Од кога почна да му веруваш на лажговци? :D

Член од
7 април 2013
Мислења
226
Поени од реакции
176
ke igrate denes so jak sostav osven suarez ili ke cuva igracive rodgers ? neka pise nekoj sto pobrzo ako znae. izvinete na fontov :)

Kajgana Shop

На врв Bottom