За овој и ден денес ми е криво што го пуштивме тогаш . 3-4 дена бев во шокНе ... јака повреда
. за Торес ми беше ептен криво кој си замина .
Штампаната ли ?Денеска се осеќам многу предадено. Кај ова со Суарез, па и мачката ми избега и баш сеа коа се прибрав ја видов пред влез али бегаше од мене, дури и откако ме помириса. Нејќе да се врати дома и покрај цела храна шо и ја купував и цело време што ја галев, речиси година-дена. Повеќе ги сака уличните мачки и природата од мене![]()
Обратно... или несакајки си испуштил едно НЕ...Добро барем конечно се изјасни и он ебате. Ништо, буквално ништо немавме слушнато. Е сеа ако стварно сме му ветиле трансфер ако влеземе у топ 4, фер е да го исполниме ветувањето (глуп потег од управата у секој случај). А од негова страна исто толку фер би било да не бара трансфер у друг англиски клуб, туку да чека понуда од странство. Ако го продадеме за 50 милиони у странство, тоа би било идеално според мене. Он ќе си игра кај што сака, ние ќе си го реконструираме тимот. И волкот сит и овците на број.
Сум испуштилОбратно... или несакајки си испуштил едно НЕ...
Како не, немаше место кај што се немаше качено и прошетано. Дури и по оградениот дел што води од тераса до мојата соба идеше. Луда мачка... али тоа е. Само на крај да не отиде кај комшиите, ако е така онда од Бренди у Суарез може да ја прекрстамНе си и давал доволно слобода, затоа ти бега![]()
Земи си куче, да видиш што е лојалност, Стиви Џи можеш комотно да го крстиш.Денеска се осеќам многу предадено. Кај ова со Суарез, па и мачката ми избега и баш сеа коа се прибрав ја видов пред влез али бегаше од мене, дури и откако ме помириса. Нејќе да се врати дома и покрај цела храна шо и ја купував и цело време што ја галев, речиси година-дена. Повеќе ги сака уличните мачки и природата од мене![]()
Земи си куче, да видиш што е лојалност, Стиви Џи можеш комотно да го крстиш.
Мачката прекрсти си ја у Овен.
Епа пријателе, мене ме заболе. Ако не го ставаш Ливерпул на прво место, мене ми е сеедно дали сакаш у Барса, Наполи или Турново.