Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се тие, пробав и со telecom/admin - admin/telecom - root/telecom - telecom/root и не сака... слушнав дека го менуваат на неколку месеци...
Се јавив, ми рекоа дека е сменета од нивна страна, за време на монтажата, и дека не смеат да ја даваат да не чепкам по нивните стинзи... така да мислев да не ја има некој другза huawei-то
account: root
password: admin
кај мене откако ставив не е сменет така да не знам од кај ти се муабетиве
на крај краева јави се на поддршка прашај
Ај уште едно прашање, forward-ирав неколку портови на Huawei рутерот, преку no-ip.com и се си е ок, додека т-хоме не ја сменат ип адресата. No-IP ја чува старата адреса и несака да ја update-ира. Мора да се логирам на страната, да го избришам стариот Host со старата ip адреса, да креирам нов, и така ја зима новата ip адреса и работи ок, додека да ја сменат пак. Има ли некој ваков проблем? Поздрав
dyndns се наплака...Наместо no-ip пробај со dyndns.
dyndns се наплака...
Можеби грешам, но такво нешто во блиска иднина не верувам дека ќе има од тхоум.Кој интернет е 500 ден.месечно да плаќаш а 400гига да имаш месецо?
Можеби грешам, но такво нешто во блиска иднина не верувам дека ќе има од тхоум.Знам дека најефтиниот им беше 500ден, но во него мислам дека беа 30гб. http://www.t-home.mk/mk/118/Internet/MaxADSL_paketi/MaxADSL_Basic.html Сигурно станува збор за некои локални кабелски оператори.