B
Beck's
Гостин
Одамна више планирам да се префрлам на Близу, Т-хоме веќе не се тоа што беа, заебаваат последниве месеци
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одамна више планирам да се префрлам на Близу, Т-хоме веќе не се тоа што беа, заебаваат последниве месеци
Близоо, не е нешто посебно и тие се катастрофа..... Одбери Телекабел или некој друг оператор зависи кај живееше. Имам Близоо, кога имам дефект 10 дена не доаѓаат. А и тие од техничката поддршка само за пријавување дефект се немаш никаква корист од нив. А и не е нешто многу стабилен во некои области.
Рутерот самиот секоја вечер т.е. на секој 24 часа, зависи како е наместено, се рестартира. Е сега, ако влезеш во рутерот, можеш да го подесиш тоа време, да речеме да прави рестарт во 4 сабајле па да не ти смета и не те зафркне кога највеќе ти треба.Сум приметил секоја вечер во 22:30, ми паѓа и интернетот и Max-от на некоја минута
Друг некој има ваков проблем ?
У Тетово живеаам и освен Близу ги има и Теленет ама овие последниве се бетер од другите. Не знам, овде у Тетово ги фалат Близу ама па ова со лимитов на торентиве стварно ме накурчило. Ете сеа супер е брзината, преку ден не иде над 3мб
Ќе ти препорачам да останеш на ТЕЛЕКОМ, да си се ставиш во друг пакет со појак интернет. А Близоо, се катастрофа, ТЕЛЕНЕТ не ги знам, распрашај се за тој ТЕЛЕНЕТ. Поздрав.
Сум приметил секоја вечер во 22:30, ми паѓа и интернетот и Max-от на некоја минута
Друг некој има ваков проблем ?
1,4 мбајт/сек ќе симнуваш за 400ден, телеком ќе те одере со висока сметка и ниска брзина на симнување.Не е Телеком веќе, најјака фирма .... Сега малите интернет оператори нудат стабилна врска, и 12мбпс .. И симнува со 1.2 торенти. Телеком толку пари ќе дадеш со 600 кбпс да ми симнува..Мислам дека Телеком, полека пропаѓа.. !
Go znae nekoj noviot pasvord na T-home za optickite ruteri?