Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми каже каде во менито на speedport се менуваше времето за автоматско рестартирање.
Знам дека имаше некаде пишано ама треба сто страни да се враќам назад за да барам, а некако ме мрзи:D
Сетингс(адвансед сетингс) -> интернет -> Connection Settings -> Delay disconnection by provider to the period between

nekoj da ne ima iskustvo so koristenje na sim cartickaod t-mobile vo Chromebook?

imam 10gb paket go probav na Huawei usb stikot na desktop raboti normano

T-mobile mrezata vi ja prepoznava probuva da se konektira edno 30 sek. i dobivam

"Network connection error
failed to connect to network T-mobile mk : unknown network error "

Има ли некој најави и сл. за нови пакети/цени на Т-хоме, од кога немат извадено нови, од лани април мислам дека беше последен пат... Ај ако има некој некое инфо нека сподели :)

Нови пакети/цени тешко едино што продолжија и летово да ја шират оптиката низ Скопје..

brzina.jpg
сеа шо праиме (n) ..некој со сличен проблем деновиве?

^ Да не си го надминал лимитот ?

И кај мене е испод 1мб/с, но веќе има 2 дена како го надминав лимитот :)

ехееееј ти хоумџии шо е работа со нетов? на два три пати рутеров сам се рестартира, кај вас како е?

Има ли некој најави и сл. за нови пакети/цени на Т-хоме, од кога немат извадено нови, од лани април мислам дека беше последен пат... Ај ако има некој некое инфо нека сподели :)

Ќе видиме што ќе направи Хрватскиот претседател,најави дека ќе разговара,зашто во МК.нема Хрватски телевизии...:)
--- надополнето: 13 септември 2013 во 18:41 ---
ехееееј ти хоумџии шо е работа со нетов? на два три пати рутеров сам се рестартира, кај вас како е?

нема никаков проблем кај мене...ти во која населба си?

Јас искрено не знам што е работава со оптикава?? Поужас не може да биде. Интернетов паѓа 2-3 пати у ден. Споро отвара му треба време дур земе залет. Телевизијата се кочи на моменти сецка, вчера немав странски канали, само нашите ги пушташе.

Плус 2-3 години лимитов е ист, не помрднал од 30 гига. Ужас.

2966588942.png

Еве ја „оптиката“ кај мене денеска... Торент со 1700 сидери ми го симнува со едвај 300 kb/s... Сеа ќе се чујам со некое овластено лице, преку такво ми се веќе... :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom