Денес Нова година дан е глеам доста поклони имаат кладилнициве дадено
За тоа шо на Фоњини омилена подлога му е земја а сеа играат на бетон и има преднос Багдатис..Шо е работата 2.20 коеф за Фоњини против Багдатис?
можное и х да бидеЛудогорец 2
Ковентри се пред ликвидација мислам или под стечај ги чека судбината на Портсмут имаат и -10 бода20:45 Leyton - Coventry 2-1 (30)
Ја кажа еден, значи не е дојава само тип е, може да се проба на ситно.
една е барем секогаш е такаВо англискиов куп само една утакмица се игра или има и реванш?
Незнам за Шахтјор али овие Скендербек се катастрофа ги гледав на пријателски и пари направив на нив играа против посилни тимови али врска немаат ко нашиве овде клубови а и Албанциве дома тешко губат 0-3 ако е 1,70 коеф е одличенможное и х да биде
--- надополнето: 6 август 2013 во 13:50 ---
мислење некој нека дае за скендербегу и шактар многу незгодни ми се
ептен ги искинале на првата Шахтјор барем сттистички гледано сега Шахтјор веројатно ке чува посед и ке чека на контри т.е. ке пробаат на средина да држат контрола 1Х не е лош коеф ама и според мене полоша опција ако примат еден гол после 5 да стават нема шанси ке опадне и темпо и се па ке одат рутинирано до крај колку да заврши утакмицаваза албанциве далеку подобар тип е 1х има 2,15квота одколку 0-3 гола.
Ко че фатиш, да ми пишишфенербахче-салзбург = 1
скендербегу-шахтјор = гг
грасшопе-лион =гг
марибор-апоел никозија =гг
партизан-лудогорец =гг
јоунг лион - тампинес =2
коеф. 20.48
obaveznoКо че фатиш, да ми пишиш
за албанциве далеку подобар тип е 1х има 2,15квота одколку 0-3 гола.