Најдобра верзија на PES

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2009
Мислења
2.511
Поени од реакции
3.340
Која е според вас најдобра верзија на ПЕС, која сте ја играле најдолго и мислите дека е најдобра? Мене искрено новиве верзии после 2010 ми се тапа, PES 2010 ми е најуба, а од постариве дефинитивно PES 05.

Која е според вас најдобра верзија на ПЕС, која сте ја играле најдолго и мислите дека е најдобра? Мене искрено новиве верзии после 2010 ми се тапа, PES 2010 ми е најуба, а од постариве дефинитивно PES 05.

сите

Од ПЕС 6 нема подобра, посебно со Shollym patch.

До ПЕС 6, последнава е најдобра.
Од ПЕС 2008 па до 2013, тежок избор.

Не ги споредувајте првите пес, со овие моменталните. Сосема различни игри се, иако носат исто име и компанија која ги произведува.

6ка
Овие поновите ми налилуваат повеќе на ФИФА.
Го изгубија оној карактеристичен гејмплеј за ПЕС

6ка зашто најмногу сте ја играле а да бидеме реални играта е нинтендо...

мене највеќе ми се свиѓа 11ка, јес да сите ми имаат недостатоци пример на 11ка мн тешко се дава гол, на 12ка па мн се ретардирани голманите лесно се дрибла и топка у празно речиси и да не постои... на 11ка пример треба да си ајнштајн за да погодиш пенал.. и така :D

6ка зашто најмногу сте ја играле а да бидеме реални играта е нинтендо...

мене највеќе ми се свиѓа 11ка, јес да сите ми имаат недостатоци пример на 11ка мн тешко се дава гол, на 12ка па мн се ретардирани голманите лесно се дрибла и топка у празно речиси и да не постои... на 11ка пример треба да си ајнштајн за да погодиш пенал.. и така :D

Како најмногу сме ја играле баш сите? Нешто немало 7ца или што е фората? Си имаше ПЕС и после ама таа беше најдобар, и не го викаме тоа само ние на форумов, туку е тоа веќе глобално.

Ако зборуеме за PC тогаш дефинитивно 4ката, одличен гејмплеј имаше, сега новиве се тапа. Иначе за PS 8цата вајда, немаат голема разлика како кај PC верзиите.

Како најмногу сме ја играле баш сите? Нешто немало 7ца или што е фората? Си имаше ПЕС и после ама таа беше најдобар, и не го викаме тоа само ние на форумов, туку е тоа веќе глобално.

зашто на сони 2ка е иста без разлика дали е пес 2010 / 2011 пес 2012 13.. и тако даље а сони 2ка највеќе се игра сеуште и затоа е и најиграна далеку е од најдобра играта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom