Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Се извинувам на речникот али Орочимару си играше курот тогаш со Хирузен :D
Едо тенсеито на Оро тогаш и не беше нешто нај нај првиот и вториот не покажаа баш нешто. Еве во последниве 20-30 чаптери е прилично покажана силата на Хаши и Тоби што се на сосем друго скалило од досега прикажаното на Хирузен.
Според мене Тсунаде е најслаба па Хирузен. Тобирама и Минато треба да се тука негде исти во сила али би го ставил Тобирама пред Минато и нормално број 1 е шефот Хаши.

Зато Орочимару го колнеше после тоа. ;)

Тсунаде е medical ninja, но да не заборавиме дека е скоро на исто рамниште со Раикаге, дали ти го ставаш на толку ниско скалило и него?

Зато Орочимару го колнеше после тоа. ;)

Тсунаде е medical ninja, но да не заборавиме дека е скоро на исто рамниште со Раикаге, дали ти го ставаш на толку ниско скалило и него?
Па го колнеше дека му ги запечати рацете во шинигамито, а тоа се случи дека се заебаваше Оро и му се удри у глава. Хирузен е добар во таиџутсу, тактики ова она али нема некој деструктивни џутсуа.

Болдот не ти го сфатив баш се однесува на Хирузен дека го ставам на рамниште со раикаге или ?

Па го колнеше дека му ги запечати рацете во шинигамито, а тоа се случи дека се заебаваше Оро и му се удри у глава. Хирузен е добар во таиџутсу, тактики ова она али нема некој деструктивни џутсуа.

Болдот не ти го сфатив баш се однесува на Хирузен дека го ставам на рамниште со раикаге или ?

Рече Тсунаде дека е во најслабите хокагина, дали и Раикаге го сметаш за таков? (бидејќи силата мислам дека им е подеднакво иста)

Рече Тсунаде дека е во најслабите хокагина, дали и Раикаге го сметаш за таков? (бидејќи силата мислам дека им е подеднакво иста)
Тсунаде е појака на сила од Раикаге ама поспора е :D
Не е нешто посебно јак А татко му третиот раикаге е посилен од него мислам.
Иначе што има лошо во тоа што реков дека Тсунаде е најслаба од хокагината ? Да не мешаш ти со каге зошто хокаге е само за во Коноха и зборам за Хаширама, Тобирама, Хирузен, Минато и Тсунаде.
Тсунаде ако те удри тогаш крај е за тебе ама не гледам како би удрила некој од А, Минато, Тобирама, Наруто кој се супер брзи. Али нема ни они да ја победат со еден удар бидејки бјакују мислам се викаше техниката нејзина за лекување и да ја прободеш може да се излечи како ништо да не било но не верувам многу да трае.
Раикаге би го ставил на скала погоре од Тсунаде не верувам дека може да им парира на другиве освен Хирузен за кој и немаме баш некој информации.
Наруто би го решил набрзина исто како што го реши татко му :D

Абе овој ти е Гинџо на аватар ? :cautious:

mute

Абе ги споредив затоа што за мене се исти, заборавив дека има(ше) брзина Раикаге. :cautious:

Иначе да. :P

Ја колку шо знам немаме напраено тука листа за најдобри шиноби. Би било интересно. Секој според него да си каже мислења, сум гледал на ногу странски форуми има безброј топ5 или топ10 листи.
Ај вака за мене ќе си кажам.
Јас би ја ставил и интелегенцијата во игра, не само разорната моќ на дивјаци какви што постојат во Наруто.
Во тие топ 10 би ми влегол, дефинитивно, Мадара. Сеа знае зошто, легендарен шиноби заедно со другар му Хаши. Е сеа други. Ја секогаш се мислам дали стварно е можно Кабуто да е попаметен и полукав од Орочимару.. Напраи поголема збрка од него и некако поголемо влијание остави во историјата. Ја би го ставил него у таа топ10 листа. Тука би го ставил и татко му на Наруто, човек кој навистина било јако копеле :D Итачи, лејди килер ко брат му, најкул особа со Какаши у цела серија. Оро пробал да се закача со него.. Знаете шо го снашло :D Тука би го ставил и Пеин, човек кој парче го напраи цело Коноха. Е ај не го стај у листава. Наруто и Саске не ги ставам пошо се главни ликови и они најјаки се нели.. демек.. Старчево мало, Тушикаге шо беше или како и да се вика титулата, јако маме му негово, сам да истурка метеор?? :eek: Обито или Тоби, најјак противник нема шо да зборам.. Какаши ќе го турам у листа обавезно, со Џиарија и бонус Ракикаге и уште двајцата од легендарните санини, Орочимару и Тсунаде. Сигурно испуштив некој, ај убацете ми :)

Сагето
Џубито
па ондак...

1.Хаши
2.Мадара
3.Нагато
4.Обито
5.Наруто
6.Сасуке
7.Кабуто
8.Орочимару
9.Килер Би
10.Хирузен(само ради хајпот)

Тобирама, Минато, Итачи врска немам каде да ги ставам. И да се разбереме Итачи е послаб од Сасуке од денот кога Сасуке "'доби'' МШ.
За Минато и Тобирама со досегашните покажани работи би ги ставил после Сасуке бидејки немаат деструктивни напади. Џабе им е брзина ако неможат да пробијат низ сузаното на гејовиве.

И незнам како Наруто и Сасуке би дошле до нивото на Хаши и Мадара, дечките се факинг ди бест !
Мое мислење е дека Киши направи многу голема грешка со тоа што му даде само еден елемент на Наруто :facepalm: Само Wind release има лол бар да имаше 2-3 и да направеше некоја јака кекеи генкаи комбинација(ККГ) како моктонот на Хаши, а вака шит.

Кабуто е прејак доколку ги има сите тие днк примероци за едо тенсеи лол. Оживува 5 кагиња и му ебат матер на кој било плус и он со саге модот е доста јак хихихи.

Ај сите ќе дадеме мислење за ова топ 10 и ќе направиме една конечна листа со топ 10.:D Andrew Шаринган ?? И другите кој ја пратат мангата и темава !!

1.Хаширама
2.Мадара
3.Обито
4.Какаши
5.Наруто
6.Сасуке
7.Џираја
8.Нагато
9.Рок Ли
10. Кимимаро

^_^

1.Хаширама
2.Мадара
3.Обито
4.Какаши
5.Наруто
6.Сасуке
7.Џираја
8.Нагато
9.Рок Ли
10. Кимимаро

^_^
Дај не дупи отфрли ги Кимимаро, Ли и Џираја бар и додади некој што е ств за во топ 10 :D
Ете со Какаши ме потсети дека има МШ уствари заборајв колку му е опасен и дека може со камуито да ти ебе матер ама пак не го ставам многу напред 9-10 место ок.

А на фанбаза вака ми се топ 3
Џираја
Шикамару
Тобирама

Дај не дупи отфрли ги Кимимаро, Ли и Џираја бар и додади некој што е ств за во топ 10 :D
Ете со Какаши ме потсети дека има МШ уствари заборајв колку му е опасен и дека може со камуито да ти ебе матер ама пак не го ставам многу напред 9-10 место ок.

А на фанбаза вака ми се топ 3
Џираја
Шикамару
Тобирама

Има посебни борби кои не можам да ги заборавам... а тоа е борбата на Ли со Гаара, значи покажа толку добри перформанси Ли што ми е еден од поомилените тепачи во близок комбат. Исто така се покажа како не толку лош против Кимимаро. Знаејќи дека Кимимаро беше болен и му се ближжеше крајот, а не толку лесно победлив.. така да нема потреба од вадење, единствено ако го вадам Кимимаро би го ставил Данзо ама сепак не. ;)

Едит

Абе арно викаше, сум го испуштил ИТАЧИ!!!:vozbud:
Место Ли!

Има посебни борби кои не можам да ги заборавам... а тоа е борбата на Ли со Гаара, значи покажа толку добри перформанси Ли што ми е еден од поомилените тепачи во близок комбат. Исто така се покажа како не толку лош против Кимимаро. Знаејќи дека Кимимаро беше болен и му се ближжеше крајот, а не толку лесно победлив.. така да нема потреба од вадење, единствено ако го вадам Кимимаро би го ставил Данзо ама сепак не. ;)

Едит

Абе арно викаше, сум го испуштил ИТАЧИ!!!:vozbud:
Место Ли!
Брат збориме за најсилни шиноби не за омилени тепачки :D
Рок Ли ? Па Гај е појак од него ако е за тоа рабората дај озбилно направи листа од топ 10 кој мислиш дека се најсилни шиноби.

Брат збориме за најсилни шиноби не за омилени тепачки :D
Рок Ли ? Па Гај е појак од него ако е за тоа рабората дај озбилно направи листа од топ 10 кој мислиш дека се најсилни шиноби.

Ете ја бе, да не ги слекувам чорапиве (15 кг тешки во стилот на Ли :P ) па да те истепам. xD

Ае да напрам една јака листа, иако овие ми оставија впечаток како добри тепачи..
И тоа по редослед од најјак до најслаб.

1. Хаширама
2.Мадара
3.Итачи
4.Обито
5.Наруто
6.Нагато
7.Сасуке
8.Данзо
9.Тсучикаге
10. Какаши

Трујца сме у темата, ебати убишките..

1.Хаши
2.Мадара
3.Тоби/Обито
4.Минато
5.Кабуто
6.Итачи
7.Пеин
8.Орочимару
9.Сарутоби
10.Тобирама

ко шо кажав не ги ставам наруто и педеро.
Бонус, Сасори :rolleyes:

Редовен бев едно време на форумот, време е пак да се активирам.. значи мојата листа би била ваква (без луѓето кои ги немаме видено во акција, посебно од другите села):
1. Итачи (Сусаното негово ги поседува Yata Mirror и Totsuka Sword, заедно комбинирано неговиот Сусаноо е непобедлив)
2. Хаши
3. Мадара
4. Обито
5. Тобирама
6. Наруто
7. Хирузен
8. Какаши
9. Сасуке
10. Хирузен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom