2
~2A
Гостин
Епа тогаш ќе почекаме да заврши анимето и ќе ги сумираме работите, и ќе дојдиме до тоа дека Наруто е најсилниот шиноби во серијалот. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама оти идеш со глава у ѕид и ајде таман дискусија развивмеЕпа тогаш ќе почекаме да заврши анимето и ќе ги сумираме работите, и ќе дојдиме до тоа дека Наруто е најсилниот шиноби во серијалот.![]()
Шаринган
Реков да збориме со факти не со приказниве.
Сузано: Сасуке> Итачи MAYBE
Аматерасу: Сасуке>Итачи YES
Генџутсу: Сасуке=Итачи NO
Левел и контрола на чакра: Сасуке>Итачи - NO
Ама оти идеш со глава у ѕид и ајде таман дискусија развивме
Наруто ќе биде најсилен само ако стане џинџурики на џуби т.е како Обито и Рикудо вака никогаш нема да биде посилен од Хаширама.
Јас сеуште си стојам на тоа дека е еден од најјаките шиноби во Наруто (Итачи). Итачи умре но зад себе остави ИСТОРИЈА којашто ќе се памети.
Збориме за power level не за кој колку направил.Јас сеуште си стојам на тоа дека е еден од најјаките шиноби во Наруто (Итачи). Итачи умре но зад себе остави ИСТОРИЈА којашто ќе се памети.
Се осеќам како жена мајке ми... не зборови, дела !! ова де фактиmute
Добро, со моменталнава состојба до кај што е мангава...
1. Obito
2. Naruto
3.Hashirama = Madara
5. Sasuke
Се осеќам како жена мајке ми... не зборови, дела !! ова де факти
Зошто Наруто пред Хаши и Мадара ? За Мадара дискутабилно е, нормално зборам за Мадара кога се бореше со Хаши, а не едо тенсеи.
Излгеда не ме дочитуваш убаво.Ме мрзи да ги пишувам сите брад, не глеаш дека Обито сеа го достигна нивото да се борат 3ца против него, барм во мангата?! И тоа едната рака ја изгуби Минато, еееееј минато 3тиот хокаге! Исто и оној идиотон Тобирама се меша тука нешо, ама повеќе зборува отколку да прави нешто, а исто така тука семоќниот Наруто којшто со секоја измината битка се појак и појак станува, а исто така го има најјакото џинчурики и тоа замисли половично!
Но, сепак сеуште послаб од Обито, барем уште неколку чаптери.
Хаширама и Мадара, не знам кој би го ставил подобар зато шо нијанси се во прашање, ама сепак бирекол Хаширама.
Саске го ставам како последен во топ 5, затоа што е далеку од Наруто и самиот го сфати тоа особено во последниов чаптер и пак е несигурен во себе си, а истовремено е послаб и од обито и од горе наведените.
!!!
Значи Обито пред да стане џинџурики ! Сегашниот Обито не се важи бидејки е џинџурики на џуби(ten tails) и е на ниво на Рикудо. Може да ги ебе сите од А до ZH.Ајде сеге нели без Рикудо и Обито како џинџурики на џууби. Нормално дека е најјак Рикудо но збориме за останативе.
Бот ме дупиш ти мене или ?mute
Да бе сеа не се важи, пу пу. Тој се разви во најјакиот затоа и Обито е најјак барем засега, се знае деак Наруто кај да е ќе ја добие целосната чакра од џинчурики...
Верувам дека е силен Хаширама, ама секој се преценува така да дури не видам нешто да направил сеа..
Иначе да, го победил Мадара, но дали ти рече моментално кој се најјаки?
Како тоа појак Хаширама од Мадара, кога сеуште го нема победено?
Точно така у пм веќе !Ја мислев дека се збори за најсилните години на секој шиноби посебно. Зар не?
Па нели кога уште не беше оформена Коноха и после кога се бираше хокаге. На двапати го јадеше емо педеротmute
Ова не сум го знаел дека 2 пати го победил...
Ајде така нека е по твое нека е за останатиот дел.![]()