kazioX
Примерен форумџија
- Член од
- 28 април 2011
- Мислења
- 3.857
- Поени од реакции
- 10.696
На отворено, на стадион ја пробав апликацијата ама ништо, ќе пробам пак.Активиран ли ти е GPS от? Најверојатно си некаде во згустено, провери на поотворено.
На отворено, на стадион ја пробав апликацијата ама ништо, ќе пробам пак.Активиран ли ти е GPS от? Најверојатно си некаде во згустено, провери на поотворено.
Истово и се случува на една другарка со lg оptimus L3. Најде некое решение?да ве прашам вака.иам xperia J го носев три пати у мобико зош тел сами си се уклучуваа функции,камера,вај фај,сам врти и др. и пак нешто си се уклучува така самиот од себе.ама и една другарка исто вика сам и вртел тел,и братми и сто вика неговиот lg,а на другарката типо.нешто слично искуство ?
Софтверски нешто да не е...Истово и се случува на една другарка со lg оptimus L3. Најде некое решение?
не најдов,ќе го носам у вип,да ми дадат другИстово и се случува на една другарка со lg оptimus L3. Најде некое решение?
Тешко не верувам дека можеш да ги повртиш.Vo moment koga pravev update na Sony Xperia S telefonot mi se iskluci i nemozam da go vklucam pak.... Edino koga ke pritisnam Power On zaedno so Volume + na ekranot mi se pojavuva bel triagolnik so zolt izvicnik..... Vo servis za mobilni mi kazaa deka softverot mi e unisten i treba da stavam totalno nov softver sto znaci deka dosegasnite fajlovi mi se izbrisani..... Molam za pomos, dali nekoj znae dali moze nekako da si gi povratam informaciite i fajlovite od mojot telefon????
Кој фајлови?....инсталираните апликации нормално нема да можеш да ги повратиш,контактите и календарот ти е синхронизиран со гугл акаунтот така да неможеш да ги изгубиш,исто и со слики,музика ,документи...тие ти се на сд картичка и негледам зошто би ги изгубил...едино ако си и направил формат на картичката.Vo moment koga pravev update na Sony Xperia S telefonot mi se iskluci i nemozam da go vklucam pak.... Edino koga ke pritisnam Power On zaedno so Volume + na ekranot mi se pojavuva bel triagolnik so zolt izvicnik..... Vo servis za mobilni mi kazaa deka softverot mi e unisten i treba da stavam totalno nov softver sto znaci deka dosegasnite fajlovi mi se izbrisani..... Molam za pomos, dali nekoj znae dali moze nekako da si gi povratam informaciite i fajlovite od mojot telefon????
Преинсталирај го софтверот ако тоа не ти помага значи имаш хардверски проблемПроблем со Sony Tipo
последниве неколку дена имам проблем со дисплејот кога вртам броеви, односно штом свртам број се исклучува дисплејот, а разговорот си тече па мора да го прекинувам со копчето за исклучување на телефонот. Следниот повик е ОК. и цело време така, еден разговор ми е со исклучен дисплеј, а дугиот е ОК. Пробав со фабричко ресетирање, инсталирав нов fireframe и пак истиот проблем.
Едно, можеби глупаво прашање, ама стварно незнам дали софтвер и fireframe е иста или различна работа ?Преинсталирај го софтверот ако тоа не ти помага значи имаш хардверски проблем
Не е исто значи fireframe ти дозволува работа на апликаците , додека софтверот е цел телефо од подигање натаму. Макар што цела серија на Soni Xiperia е катастрофална така што може да е и хардверски ама прво види со софтверот.Едно, можеби глупаво прашање, ама стварно незнам дали софтвер и fireframe е иста или различна работа ?
firmware не е ? или различни термини се овие?Не е исто значи fireframe ти дозволува работа на апликаците , додека софтверот е цел телефо од подигање натаму. Макар што цела серија на Soni Xiperia е катастрофална така што може да е и хардверски ама прво види со софтверот.