Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Прво направи uninstall на сите тапаталк апликации од телефонот.
Симни го Easy Installer, потоа спушти ја апликацијата од мојот линк од предходниот пост, extract направи и на Десктоп, потоа префрли ја во Download фолдерот од телефонот.
Од кога ќе ја префрлиш како .apk апликацијата на телефон, активирај ја Easy Installer, ке ја побара сам Tapatalk.apk, селектирај ја, Install долу на зеленото.

За да се логираш на форумов:
Прегледај го приврзокот 66800Прегледај го приврзокот 66801Прегледај го приврзокот 66802Прегледај го приврзокот 66803

Еве го како е кај мене Screenshot_2013-06-28-01-13-38.png

Оваа поракава се губи и се врти после ко лудо ова лоадинг
??????

Еве го како е кај мене

Биди закачен на WiFi. Не сака преку 3G. Истото како тебе ми се случувало неколку пати и функционирало само на 3G. Ова важи само кога бараш форум, откако ќе внесеш корисничко име и лозинка си работи и на 3G без проблем.

Некој бараше да слуша музика на YT и да работи други апликации, најдовме некакво решение. Ама еве една новост, од Google работеле YT да биде муслтитаскинг апликација(y) Ама се ми игледа дека само двојадрените телефони ќе може да ја користат оваа апликација:unsure:
http://androidandme.com/2013/07/app...itasking-google-continues-to-sever-core-apps/

Сестра ми ме накара да отворам тема, (нема профил) за нејзиниот телефон.

Сака да си смени верзија на андроидот само незнае како да отвори Recovery Mode не е со Vol + и Shut Down

види првин дали е 11W28 или помалце од 28, ако е над 28 не почињај ќе го заебеш телефонот.ова се глеа испод батеријата.

11W43 пишува, може малку информации што значи тоа, какви наштети може да се има..?

Во рекавери мод се влегува така што го уклучуваш телефонот и го стиснуваш копчето за назад повеќе пати (не го задржувај) и влегуваш одма. Совет од мене симни си cyanogen mod 7 и инсталирај си го ;)

Ми треба помош за тоа како да симнам мапи за copilt live 8 android ? ми дава ерор

имам Move Balance, и кога ќе го уклучам нели излага --T-Mobile--- и после тоа телефонов се исклучува... Што да му праам ??? Или како да направам factory reset ?

Дали некој знае зошто неможам да пуштам интернет од на мојот телефон за друг телефон или компјутер ми вика Mobile data is not available or invalid SIM иначе имам интернет од ВИП, а телефонот е galaxy II

Абе користи некој RunKeeper? Што е проблемот што не може да ме лоцира преку GPS?

да ве прашам вака.иам xperia J го носев три пати у мобико зош тел сами си се уклучуваа функции,камера,вај фај,сам врти и др. и пак нешто си се уклучува така самиот од себе.ама и една другарка исто вика сам и вртел тел,и братми и сто вика неговиот lg,а на другарката типо.нешто слично искуство ?

Абе користи некој RunKeeper? Што е проблемот што не може да ме лоцира преку GPS?

Активиран ли ти е GPS от? Најверојатно си некаде во згустено, провери на поотворено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom