Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не им правете муабет на фановиве што навиваат за англискиве тимови... коваат завера да прават разговори за некои шкљ тимови од Сериа А, само за да ни се одмаздат на нас фановите кои навиваме за Сандерленд
![]()
вака секој си гласа за тимот што навива, а не за тој што мисли дека ќе освои...
Епа зошто тогаш гласаше и ти за Рома?
Еве мене од Италија омилени ми се Рома, но гласав за Наполи дека ќе бидат шампиони, тоа е моето мислење.
Катанија веќе 2 години ги симпатишам, само никад не сум фатил да пратам озбилно Серија А. Али да, тоа со Сандерленд има удел во мојата скорешна заинтересираностНе им правете муабет на фановиве што навиваат за англискиве тимови... коваат завера да прават разговори за некои шкљ тимови од Сериа А, само за да ни се одмаздат на нас фановите кои навиваме за Сандерленд
![]()
Чекај кажи ми нешто искрено, го мразиш Јувентус па за тоа гласаш за Наполи или навистина мислиш дека Наполи има шанси да освои ?![]()
Катанија веќе 2 години ги симпатишам, само никад не сум фатил да пратам озбилно Серија А. Али да, тоа со Сандерленд има удел во мојата скорешна заинтересираност![]()
Сериозно мислам бе дека ќе освојат.
Не знам што ти е толку чудно.
Абе види, убаво пишува во воведот: 20 екипи се борат за скудотото, тоа мора да биде целта на секој клуб, па и на Катанија... Се приметува и во анкетата само ти си гласал за друга екипа дека ќе освои (сигурно за Катанија мислиш)
![]()