Моментална физичка состојба (слики)

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
S

Stef Bachatero

Гостин
Зашто не користам стероиди...
--- надополнето: 30 јули 2013 во 12:48 ---
И првото нешто е што требаше да ослабнам 35 кг за 1 година.
Не можеш за 1 година да накачиш мускулна маса кога си во калориски дефицит.
Само за споредба.
Јас сум си задоволен а вие хејтајте колку сакате.
65268_396787630425295_1479726682_n[1].jpg

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.900
Поени од реакции
11.234
зашто општо целата физичка состојба ти е толку лоша после толку долго време вежбање,исхрана,калории пресметување,протеини,креатини,топачи?
Не му е лоша, само му е иста како пред година дена.
Стеф одличен ти е напредокот од симнување килажа, браво. Само споредбената вежбачка слика (пред година дена и денес) што ја имаш ставено на фб профилот ти е фејл.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
--- надополнето: 30 јули 2013 во 12:48 ---
И првото нешто е што требаше да ослабнам 35 кг за 1 година.
Не можеш за 1 година да накачиш мускулна маса кога си во калориски дефицит.
Само за споредба.
Јас сум си задоволен а вие хејтајте колку сакате.
Прегледај го приврзокот 69218
Стеф јас сум љубоморен повеќе на сликата Before. :P

S

Stef Bachatero

Гостин
Стеф јас сум љубоморен повеќе на сликата Before. :P
Јас не сум многу по германки,јас сум по grosen busen и да бев поупорен ќе ја освоев :)
--- надополнето: 30 јули 2013 во 17:43 ---
Не му е лоша, само му е иста како пред година дена.
Стеф одличен ти е напредокот од симнување килажа, браво. Само споредбената вежбачка слика (пред година дена и денес) што ја имаш ставено на фб профилот ти е фејл.
Ќе биде подобра што да кажам :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
ццц стеф колку те хејтаат а ти уште имаш трпение тука да ги читаш.. браво

него, не прави толку крипи смајлс плис

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
нене, еднашка малце попушти, се напна и побара да ја бришат темата... тогаш потклекна, не си толку јак :D

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Не, туку бидејќи имаш сјебани хормони. Не знам дали си посетил ендокринолог, но би ти препорачал да го сториш тоа. Ако си имал добри нивоа на природен тестостерон ќе си знаел дека си далеку од природниот потенцијал бидејќи ќе си постигнел подобри резултати за пократко време.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Цитро ај стави нова слика да видиме до каде си?:)

S

Stef Bachatero

Гостин
Не, туку бидејќи имаш сјебани хормони. Не знам дали си посетил ендокринолог, но би ти препорачал да го сториш тоа. Ако си имал добри нивоа на природен тестостерон ќе си знаел дека си далеку од природниот потенцијал бидејќи ќе си постигнел подобри резултати за пократко време.
Другар те разбирам но за да добиеш 10 кг мускулна маса потребни се барем 2 години тренинг.
Јас 1 година мачев да симнам 25 кг.
Среќен сум со моите резултати без стеориди нормално.

Long way to go.
P1030772.JPG

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Јас не сум многу по германки,јас сум по grosen busen и да бев поупорен ќе ја освоев :)
Аман бе, оваа до тебе не си можел да ја освоиш? Ја па те читам како требало да се понаша со цури, море денсање, улетуење у клинч, вучји погледи, држ-недај, а-у...сега ми се појави мала доза на скепса за твоите заводнички способности...

Тотално он топик: брат, батали риал вижуал апдејтс. Постирај фотошопирани сликици, ќе цркнат хејтерите. Гарант.

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Никој не вели дека не треба да си незадоволен со тоа што си го постигнал до сега, сепак си успеал од буцко да стигнеш до некое нормално ниво на масти. Но сепак спуштање под тоа ниво и градење мускулна маса ти е потешко. Најсериозно отиди кај ендокринолог, јас тоа не го кажав за да ти се потсмевам. Имам пријател за кого се сомневав дека има ниво на тестостерон пониско од нормално му предложив да се испита и испадна дека има ниско ниво на тестостерон. Се надевам дека нема да биде тоа случајот со тебе, но зошто да не отидеш, нели?

Kajgana Shop

На врв Bottom