Iµµortal
사범님
- Член од
- 26 јули 2011
- Мислења
- 711
- Поени од реакции
- 387
зашто општо целата физичка состојба ти е толку лоша после толку долго време вежбање,исхрана,калории пресметување,протеини,креатини,топачи?
зашто општо целата физичка состојба ти е толку лоша после толку долго време вежбање,исхрана,калории пресметување,протеини,креатини,топачи?
Не му е лоша, само му е иста како пред година дена.зашто општо целата физичка состојба ти е толку лоша после толку долго време вежбање,исхрана,калории пресметување,протеини,креатини,топачи?
Стеф јас сум љубоморен повеќе на сликата Before.Зашто не користам стероиди...
--- надополнето: 30 јули 2013 во 12:48 ---
И првото нешто е што требаше да ослабнам 35 кг за 1 година.
Не можеш за 1 година да накачиш мускулна маса кога си во калориски дефицит.
Само за споредба.
Јас сум си задоволен а вие хејтајте колку сакате.
Прегледај го приврзокот 69218
Јас не сум многу по германки,јас сум по grosen busen и да бев поупорен ќе ја освоевСтеф јас сум љубоморен повеќе на сликата Before.
Ќе биде подобра што да кажамНе му е лоша, само му е иста како пред година дена.
Стеф одличен ти е напредокот од симнување килажа, браво. Само споредбената вежбачка слика (пред година дена и денес) што ја имаш ставено на фб профилот ти е фејл.
нене, еднашка малце попушти, се напна и побара да ја бришат темата... тогаш потклекна, не си толку јак
Не, туку бидејќи имаш сјебани хормони. Не знам дали си посетил ендокринолог, но би ти препорачал да го сториш тоа. Ако си имал добри нивоа на природен тестостерон ќе си знаел дека си далеку од природниот потенцијал бидејќи ќе си постигнел подобри резултати за пократко време.Зашто не користам стероиди...
Другар те разбирам но за да добиеш 10 кг мускулна маса потребни се барем 2 години тренинг.Не, туку бидејќи имаш сјебани хормони. Не знам дали си посетил ендокринолог, но би ти препорачал да го сториш тоа. Ако си имал добри нивоа на природен тестостерон ќе си знаел дека си далеку од природниот потенцијал бидејќи ќе си постигнел подобри резултати за пократко време.
Аман бе, оваа до тебе не си можел да ја освоиш? Ја па те читам како требало да се понаша со цури, море денсање, улетуење у клинч, вучји погледи, држ-недај, а-у...сега ми се појави мала доза на скепса за твоите заводнички способности...Јас не сум многу по германки,јас сум по grosen busen и да бев поупорен ќе ја освоев