Ne i nema da ja igram...Си ја играл Amnesia: The Dark Descent?
Добро, само не ме тепај...Ne i nema da ja igram...
Haha :-DДобро, само не ме тепај...
исто да не се заборави една од најдобрите игри..Twisted Metal 2
mi falat kompjuternicite maalskite...kaj so posle iskacanje kaj i da se tamu se zavrsuvase celo maalo vnatre...celata taa atmosfera...cuvanje pari preku nedela ne jadenje za petokot da se ostais cel den so drugarite... a sea takva druzba nevozmozno
После Саден Страјк имаше една руска/украинска игра, не знам дали е од истата фирма, Blitzkrieg, најдобрата WW2 стратегија, какви COH какви бакрачи, ова беше ВРВ, вториот дел на Блицкригот беше слаб исто како и вториот дел на Козците.А дали некој воопшто ја играл Sudden Strike?
Легендарна Руска игра, па паметам кога ја игравме, „сонувавме“ да напраат игра како неа само да има и градење.. и наравно поминаа 7 години па излезе Company of Heroes...
Уживајте
И секако, од истата Руска фирма - Cossacks - European Wars - руска верзија на Age of Empires, со таа разлика што историскиот период што го опфаќа е 16-17 и 18 век, има околу 22 цивилизации со различна архитектура и различни типови на војска (за разлика од Ејџ, каде што се поклопуваат) и популацијата во играта варира од експанзија во експанзија, па така основната верзија има 8000 популација на цела мапа, експанзијата 16000, а вториот дел 24000 ))
Незнам за Sudden Strike ама Blitzkrieg ми беше меѓу првите стратегии. Мал копиљ со првиот компјутер, татко ми ја инсталираше демо верзија од некое цд од списание Плагин ако не се лажам се викаше... Прво го гледав татко ми како игра па после сам, не сум ја играл целосната верзија од тогаш ама знам дека демото го утепав од играње.После Саден Страјк имаше една руска/украинска игра, не знам дали е од истата фирма, Blitzkrieg, најдобрата WW2 стратегија, какви COH какви бакрачи, ова беше ВРВ, вториот дел на Блицкригот...