Носталгија за играта...

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
А дали некој воопшто ја играл Sudden Strike?
Легендарна Руска игра, па паметам кога ја игравме, „сонувавме“ да напраат игра како неа само да има и градење.. и наравно поминаа 7 години па излезе Company of Heroes...

Уживајте

И секако, од истата Руска фирма - Cossacks - European Wars - руска верзија на Age of Empires, со таа разлика што историскиот период што го опфаќа е 16-17 и 18 век, има околу 22 цивилизации со различна архитектура и различни типови на војска (за разлика од Ејџ, каде што се поклопуваат) и популацијата во играта варира од експанзија во експанзија, па така основната верзија има 8000 популација на цела мапа, експанзијата 16000, а вториот дел 24000 :)))

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Козакс... една од најомилените игри ми беше. После ја играв American Conquest мислам беше спин оф на играва. Еднаш направив војска колку пола мапа и ми се исклучи компјутерот не можеше да издржи. Пробав да ја снимам European Wars пред некое време на лап топот, ама графиката ми дава проблеми и се откажав од обидите. :D

MEDDLE

уставен кривичар
Член од
19 февруари 2008
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.406
Козакс... една од најомилените игри ми беше. После ја играв American Conquest мислам беше спин оф на играва. Еднаш направив војска колку пола мапа и ми се исклучи компјутерот не можеше да издржи. Пробав да ја снимам European Wars пред некое време на лап топот, ама графиката ми дава проблеми и се откажав од обидите. :D
Види исклучи тоа Виндоус Експлорер преку таск менаџер, ако имаш Win7.. би требало да ти работи...

Член од
26 декември 2011
Мислења
448
Поени од реакции
278
Една од најдобрите игри за ПС1,со незаменлив гејм плеј...сигурен сум дека до сега не е направена подобра игра од оваа од ваков тип на игри

Еве го и саунд тракот....

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Абе ај доста со овие RPG, Стратегии...Дајте малце убавина и акција у носталгииве :D

--- надополнето: 25 април 2013 во 23:45 ---
Абе ај доста со овие RPG, Стратегии...Дајте малце убавина и акција у носталгииве :D

--- надополнето: 25 април 2013 во 23:45 ---

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Една од најдобрите игри за ПС1,со незаменлив гејм плеј...сигурен сум дека до сега не е направена подобра игра од оваа од ваков тип на игри

Еве го и саунд тракот....

E OVA beshe kvalitetno JRPG za PS1!

A shto se odnesuva do stari nonRPG i nonRTS/TBS eve edna klasika.

-G-

Успешен
Член од
15 јуни 2009
Мислења
636
Поени од реакции
255
Не сум фан на хорор игри од проста причина бидејки се плашам и не ја гледам поентата во нивното играње. Сеа да ствара адреналин и интересно е ама за мене е мачење треба со сила да ја играм... Е сега поентата ми е дека ја имам играно F.E.A.R првиот дел мислам дека беше 2005 год ако не грешам излезе и не е нешто хардкор за разлика од слендермен што немам муда да ја играм уште поради страшните reviews што ги имам читано демек ептен јак хорор било
Едит: Иначе кој уште не знае пуштена е Age of Empires HD ја има на замунда

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Toa sakav i jas da go pisham, do sega barem kolku shto chitam reviews vikaat deka Amnesia e maybe the most scariest. A koa sme veke kaj strashni horror igri i da ja zadrzhime temata kako nostalgichna...

Kajgana Shop

На врв Bottom